Özelden atayımFoto atsana bakalım valla makus talih olduğuna inanmıyorum ben güzel sonuç alan çok var
Tamam en iyisi buradan atayjmBana da atar misin lutfen
Bu burunun neresi kalkacak doktor sislik var insin kalkar dediDaha iki haftalik ve yine ucu sivri daha birde dusecek
Kesinlikle haklısınız bende tavsiye üzerine gittim iki doktora da ama maalesef sonuç istediğim gibi hiç olmadı. Geçen yıl bide o fiyata siz bayağı iyi bir doktora gitmişsiniz anlaşılan. Sonucun içinize sinmesi gercekten pahalı olmasından daha önemliymişBen gecen yıl 100 bine revizyon oldum burnum kalin derili zor yani kuculttu ve kaldırmış doktor seçimi çok önemli benim burnum böyle güzel yapıldıysa herkesin güzel olabilir diye düşünüyorum doğru doktor seçimi olursa burun ucun düşük malesef yapamamış
Kesinlikle haklısınız bende tavsiye üzerine gittim iki doktora da ama maalesef sonuç istediğim gibi hiç olmadı. Geçen yıl bide o fiyata siz bayağı iyi bir doktora gitmişsiniz anlaşılan. Sonucun içinize sinmesi gercekten pahalı olmasından daha önemliymişsiz hangi şehirdesiniz eğer uygunsa burnunuzun fotosunu gönderebilir misiniz
YazdimKesinlikle haklısınız bende tavsiye üzerine gittim iki doktora da ama maalesef sonuç istediğim gibi hiç olmadı. Geçen yıl bide o fiyata siz bayağı iyi bir doktora gitmişsiniz anlaşılan. Sonucun içinize sinmesi gercekten pahalı olmasından daha önemliymişsiz hangi şehirdesiniz eğer uygunsa burnunuzun fotosunu gönderebilir misiniz
bana özelden önce sonra atma şansınız varmıBen gecen yıl 100 bine revizyon oldum burnum kalin derili zor yani kuculttu ve kaldırmış doktor seçimi çok önemli benim burnum böyle güzel yapıldıysa herkesin güzel olabilir diye düşünüyorum doğru doktor seçimi olursa burun ucun düşük malesef yapamamış
bana özelden önce sonra atma şansınız varmı
Gönderdim..bana özelden önce sonra atma şansınız varmı
Merhaba doktorunuz kim acabaBen gecen yıl 100 bine revizyon oldum burnum kalin derili zor yani kuculttu ve kaldırmış doktor seçimi çok önemli benim burnum böyle güzel yapıldıysa herkesin güzel olabilir diye düşünüyorum doğru doktor seçimi olursa burun ucun düşük malesef yapamamış