• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin böyle mi?

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
34
kızlar bu konu benim ilgi alanım dışında olduğu için pek bilgi sahibi değilim kadın doğum konusunda o yüzden sormam gerek sizlere
Ben adet olduğum zaman wc ye gittiğimde resmen musluktan akar gibi şarıl şarıl kanama geliyor
İlk 3 gün mesela 2 saatte bir lavaboya gidiyorsam her seferinde yarım çay bardağına yakın kanama geliyor
Hepinizde bu şekilde mi, zaten doktora gideceğim de randevuma daha var endişeleniyorum

İlk günler çok yoğun olur. Sonraki günler damla damla gelmeye başlar. Normal geldi bana ama yine de bi görünün doktora rahat etsin içiniz..

Başından beri böyleyse sorun olduğunu sanmıyorum mesela benim de ilk iki üç gün yoğun olur bazen wc de dediğiniz gibi yoğun geliyor ama sonraki günlerde azalıyor tabiki de.wc de fazla gelmesi aldığımız pozisyon ve o bölgenin açılmasından kaynaklanıyor olabilir

kızlar bu konu benim ilgi alanım dışında olduğu için pek bilgi sahibi değilim kadın doğum konusunda o yüzden sormam gerek sizlere
Ben adet olduğum zaman wc ye gittiğimde resmen musluktan akar gibi şarıl şarıl kanama geliyor
İlk 3 gün mesela 2 saatte bir lavaboya gidiyorsam her seferinde yarım çay bardağına yakın kanama geliyor
Hepinizde bu şekilde mi, zaten doktora gideceğim de randevuma daha var endişeleniyorum
Hayır değil
Polip ya da miyom gibi bişeyiniz olabilir belki
Ya da kanamanız yoğundur
Ama benim hiç böyle olmaz 7-8 gün sürmesine rağmen

Bence oyle .
Saril saril degil de yogun oluyor .
Ilk gunler cok daha fazla ped kullaniyorum .Iki ic camasiri falan giyiyorum .
3. Gunden sonra azaliyor

Peki pedine ne kadar geliyor. Mesela benim pedim tertemiz diyelim tuvalete gidiyorum şarıl şarıl geliyor. Ama pedime çok gelmiyor. Neredeyse temiz

Normal bence benimde öyle oluyor genelde tuvalete gidince boşalıyor baya et parçası olarak falan çok geliyor ilk 2 gün çok yogun oluyor sonrada azalıyor ama yinede tuvalete gidince son güne kadar geliyor kist miyom iltihap falan vardır belkı bi muayene olun bende gittim çikolata kisti çıktı

Back