• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesi Duyarli olmaya Cagiriyorum...

arkadaslar protestonuzda cok haklisiniz.yalniz burada devlete cok görev düsüyo bence.ilkönce geridönüsümlü cöpler her mahalleye yerlestirilmeli kagitlar icin ayri,plastik seyler icin ayri cöp kontenalari konulmasi gerek sonrasi ise halki bilinclendirmek ve büyük görevde halka düsüyo.böylece agaclarada zarar verilmez.ayrica dünyanin hertarafinda reklam dagitiliyo neyazikki para herseyin önünde

Evet kızlar.Belediyenin 153 numaralı servsni arayıp ilan dağıtan marketlerin adını verdim.Teşekkür ettiler ve uyaracaklarını ve aynı şey söz konusu olduğunda tekrar aramamı söylediler.Hem çevre kirliliği hem boşuna kesilen onca ağaç...Umarım siz de üşenmeyip gelen her ilanı belediyeye bildirirsiniz.Belki bıkarlar da dağıtmazlar bir daha!...Bir ağaç da kurtarmış olsam ne mutlu bana!.....Haydi hep birlikte birkaç ağaç kurtaralım.Toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirelim.

Ben de bu israfa karşıyım. Kapımın altından bile atıyorlar içeri :1shok: Dışarı çıktığımda onlarca ilan yerlerde :kızgın: Bu konuda birşeyler yapmalıyız . Bence konunun üzerine düşüp bir kampanya başlatırsan, bir çok kişiye duyuru yapar örgütlü bir harekletle bu konuya dikkat çekebiliriz. Şeniz

Ne yapabilirz konu son derece dogru bir tespit.Önemli olan koordine olup birşeyler yapabilmekte..Mesela temay ya mail atan arkadaş mail adersini bizede versen bir hareket başlatsak.hepimiz mail atsak daha etkili olmazmı.
Arkadaşım ben adresini veririm ama bu yalnızca benim yaşadığım bölgede olan mağazalar zinciri..İnternetten gelen her el ilanı için kendiniz mail yollayabilirsiniz....

ya bu kadar çok bastırmaları garipo yani yapıyolarsa da tanıtım amaçlı birer tane apartman kapılarına yapıştırılmalı yani bu sadece benim fikrim bi sürü ağaç yok oluup gideceğine bi tane ağaç gider öle değilmi...

Sonuna kadar haklısınız. Aynı konuyu bende çok düşünmüşümdür. Birde şu bedava dağıtılan gazetelere kızıyorum, inanın her gün Mecidiyeköyde yerlerde gazeteler sağa sola atılmış vaziyette.
Bazen çöpten kağıt toplayanları görünce inanın gidip teşekkür edesim geliyor.
Marketlerin, hatta kebap salonlarının apartman içine attıkları ilanlar cidden insanın içini burkuyor.
Yapılması gereken neyse ben hazırım arkadaşlar.

bende size katılıyorum,
insanlar reklam yapmak için bu kağıt israf ediyorlar.
hiç düşünmezlermiki yaşam sürüyo ve doğa her zaman
insanoğluna bu kadar bonkör davranmayacak.
evet hepimiz öocuklarımızı çok seviyoruz peki niye yaşanılması gereken bir dünya
bırakmamız gerekirken bırakmıyoruz.reklam için rant için onlarca ormanı katlediyoruz yazık
ve teknolojinin ileri olduğu bir dönemde biz çareler üretemiyoruz.bende varım protestonuzda
yaşamak ve daha güzel bir gelecek için

çok haklısın canım büyük şehirlerde istememene ve ilgilenmemene rağmen zorla eline tutuşturuyorlar
hepside çöpe gidiyor yazık gerçekten

Nihayet belediyemiz geri dönüşüm konteynerleri koydu.Artık israf yok!......

Back