- Konu Sahibi cennetgozlum
-
arkadaşlar hepinize merhaba bir sorum olacak satmak istediğim ürünlerim var daha önce çocuk bölümünden satış yaptım ama sattığım kişi havale yaptı parayı.kapıda ödeme nasıl olur ürünleri satınca hesapmı açtırmam gerek bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim tşk
arkadaşlar hepinize merhaba bir sorum olacak satmak istediğim ürünlerim var daha önce çocuk bölümünden satış yaptım ama sattığım kişi havale yaptı parayı.kapıda ödeme nasıl olur ürünleri satınca hesapmı açtırmam gerek bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim tşk
Canım ptt posta cek hesabı açtırman gerekiyor...... Kargo talimatında ......ödeme şartlı gönderimi işaretliyor ürün bedelini yazıyorsun....alıcı ödemeli gönderiyorsan eğer aynı talimat üzerinden üçreti alıcıdan tahsil bölümünü işaretliyorsn......eğer önemli kırılabilir yada riskli ürün göndereceksen de + 2 tl bedelle kontrollü teslim yapa bilirsin......her zaman yardımcı olurum aklım yettiğince yol gösteririm
Kızlar inanmıyorum ben bu kesinti işini anlamadım benim ptt hesabım yok diye 5tl havale ücreti çıkardılar ben de fiyatı 5 tl fazla yazdım.Bankadan nasıl 5 tl masraf alıyorlar bu da böyle birşey diye karşı tarafa ödetmek istedim bedeli..Arkadaş ürünü almamış ben şimdi çift kargo bedeli çdeyeceğim,insaf.Dikkatli olun 2 alışverişim de fiyasko oldu.
Kızlar inanmıyorum ben bu kesinti işini anlamadım benim ptt hesabım yok diye 5tl havale ücreti çıkardılar ben de fiyatı 5 tl fazla yazdım.Bankadan nasıl 5 tl masraf alıyorlar bu da böyle birşey diye karşı tarafa ödetmek istedim bedeli..Arkadaş ürünü almamış ben şimdi çift kargo bedeli çdeyeceğim,insaf.Dikkatli olun 2 alışverişim de fiyasko oldu.
Keşke öyle yapsalar en azından az öderim neyse sağlık olsun da bunun nasıl önüne geçeceğiz ha şu da var ne zaman bana özelden yazanlar olsa yani isteklerini sayfadan değil de mesaj astarak isteyenler olsa sorun çıkıyo.Bilgi için teşekkür ederim canım.ewet canım hesabın olmazsa 5 tl kesiyor ptt. bi nevi şöle oluyor aslında karsı taraf senin ad soyadına pttden havale yapmak istese 5 tl havale masrafı alıyor ama hesabın olursa 2,5 tl masraf istiyor. kapıda ödemelide de aslında değişien bişey yok, havale sırasında gisede kişiden aldıgı masrafı kapıda alıyor.
birde çift kargo bedeli ödemezsin sanırım çünkü benm aldıgım bi ürünü saolsun ptt adres yetersiz gerekcesiyle tekrar satıcıya gönderdi ordan da tekrar bana geldi yani 3 gidiş geliş oldu 6,5 lira kargo bedelini aldılar.
Canım anlayamadım ben......sen ödeme yaptında mı 5 tl havale istediler....normalde kapıda ödemede....satandan kesiliyor para.....alıcıdan alınmıyor ki
Keşke öyle yapsalar en azından az öderim neyse sağlık olsun da bunun nasıl önüne geçeceğiz ha şu da var ne zaman bana özelden yazanlar olsa yani isteklerini sayfadan değil de mesaj astarak isteyenler olsa sorun çıkıyo.Bilgi için teşekkür ederim canım.
Canım kötü tecrübeler yaşaman, seni asla vaz geçirmesin......her zorluğun bir kolayı elbet vardır.......her yeni başlayan iş zordur....zamanla yaşar biz kolay hale getiririz......pes etme tatlım yanlış insanların karşısında sen doğru ol ki zaman seni kazançlı çıkarsın........neler neler yaşıyoruz hayatta.......kötüler var diye iyileri unutmayalım......dünyanın en zor işi insanı memnun etmektir biliyor musun?
Kimi kolay memnun olur kimi de zor........
Sana denk gelen seni zorlayan olaylar asla seni üzmesin......pes ettirmesin......alıverişlerini devam ettir....üzülme sakın valla değmez. hayat çoook kısa çok.......satışına devam et .....düşe kalka öğreniyoruz hayatı
Nacizane düşüncelerimi yazdım bir abla bir eğitimci ya da bir dost olarak herkez için yazdım....affına sığınarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?