Z zeynepkess Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2022 1 0 28 5 Temmuz 2022 Konu Sahibi zeynepkess #1 Herkese merhaba araniza yeni katıldım. Buralardan üye olmadan önce çok bilgiler edindim. Bugün ise üye olmaya karar verdim. Ben bugün tam 8 haftalik gebeyim. Uykusuzluk has safhada.
Herkese merhaba araniza yeni katıldım. Buralardan üye olmadan önce çok bilgiler edindim. Bugün ise üye olmaya karar verdim. Ben bugün tam 8 haftalik gebeyim. Uykusuzluk has safhada.
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi zeynepkess #2 zeynepkess .!.: Herkese merhaba araniza yeni katıldım. Buralardan üye olmadan önce çok bilgiler edindim. Bugün ise üye olmaya karar verdim. Ben bugün tam 8 haftalik gebeyim. Uykusuzluk has safhada. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun.Saglikla alin insallah kucaginiza Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zeynepkess .!.: Herkese merhaba araniza yeni katıldım. Buralardan üye olmadan önce çok bilgiler edindim. Bugün ise üye olmaya karar verdim. Ben bugün tam 8 haftalik gebeyim. Uykusuzluk has safhada. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun.Saglikla alin insallah kucaginiza