Herkese herseyi anlatma huyum ☹️ nolur çekip alsinlar benden bu huyu

Aynen katılıyorum.. iş yerimden tazminatımı aldım bi arkadaşa söyleme gafletinde bulunmuştum o günden sonra beni yürüyen bankamatik olarak görmüştü habire "yaaaa bu ara çok sıkıştım kardeşime para göndermem lazım annem hasta eczaneye gidicem param yeter mi acaba cart curt " bende valla parayı dolara yatırdım diye yalan söylemek zorunda kalmıştım aklıma geldi de

Evet bizde öyleyiz herseyi anlatıyoruz olacak seyler de olmuyor
Hadi konuşurken dayanamayıp ağzından kaçırmayı anlıyorum bir nebze. Geçen gün WhatsApptan mesajla haber vermiş sırf laf yetiştirmek için açmış WhatsApp ı mesaj yazmış. Ben her şeyi yetiştirme diyince de abartıyor oluyorum. Sanki her şeyi anlatmasa bir yeri eksilecek. Aynen öyle konuşunca olacak olan da olmuyor. Ama yok anlatamıyorum.

Beni ergenlik yılları ve 20’lerin başında böyleydim. Her şeyimi herkese anlatırdım. Buradaki herkes ve her şey lafları abartı değil, literally hatta

Sonradan ketumlaştım, çok ketum sınıfına bile girerim artık sanırım. Darbe yemekten de ziyade insanların ketumluğunu görünce ben niye saf gibi her şeyi anlatıyorum oluyor insan.

Özellikle para konuları aman aman, bırakın borç istenmesini kenarda parası olduğu bilindiği için öldürülen insanlara dair 3. Sayfa haberleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…