- Konu Sahibi miss_sunshine
-
Seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsinSöylediklerin hiç komik gelmiyor, aynısı bizim de başımıza geldi/geliyor. İlk kez nişan tarihi belirlediğimizde başımıza neler geldi anlatamam, hala nişan yapamadık. Sonrasında -haliyle- herkesin sorduğu "ee ne oldu?" sorularına muhatap olmak ayrıca sinir bozucuydu.
Biz de "tamam, artık kimseye bir şey söylemeyelim" dedik ama o da zor oluyor, çünkü yine soruluyor. Kimi anlayışla karşılıyor kimi konuyu gereksizce didikliyor. Ben nazar değdiğini düşünüyorum. Herşey çok güzel olacaktı çünkü, çok mutluyduk. İnsanlara da söylemiş bulundum. Belki bizim mutluluğumuz bu konuda bazı üzüntüleri olan kişileri kasıtsız olarak kötü etkilemiş, üzmüş olabilir, böyle düşündüm.
Artık sürekli dua ediyorum, nazar duası okuyorum veee ortalıkta hiçbir şey konuşmuyorum. Nişan tarihimiz belli, kimseye söylemedim. Düğün anlaşmamızı yaptık, sadece çok yakınım olan bir kaç kişiye söyledim. Gelinliğimi seçtim, iki kişi biliyor. Ailemi de tembihledim "söylemeyin" diye. Soranlara da "bakıyoruz, ayarlamaya çalışıyoruz, çok zormuş bu işler, çok stresliyim" vs diye söyleniyorum. Allah hepimizin gönlüne göre verir, o mutluluğu bize nasip eder, hepimizi nazarlardan korur inşallah.
canimmmmmmmm ne kadarda guzel anlatmissin:)))) tipki benimki gibi..... evet insanlar eee noldu soruyor....buda beni cok uzuyor.... gayet guzel yazmisssin.... ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN BIZLERI INSALLAH. cunki hep agzimdan kacirdim ve biseyler oluyodu. Bu defada 2 kisi biliyor. akrabalardanda yalnizca teyzem ve halam. evdekileride tenbihledim kimseye soylemek yok diye... Bir an once nisanlanib dugun tarihini belirlesek hersey super olucak... SANADA BIR OMUR BOYU SEVDIYIN KISIYLE MUTLULUKLAR DILIYORUM CANIM!!! TEBRIKLER!
seni çok iyi anlıyorum bu gülünecek birşey değil ciddi bi olay aynı dert benimde başımda var yedi yıllık çok güzel giden bi ilişkim var şükürler olsunne zaman arkadaşlarımla yada birileriyle konuşsam peşine kavga ediyoruz hiç birşey yokken birden bire olur olmaz şeyler yüzünden bizde sözlüyüz nişanımız var 15 gün sonra artık konuşmaya korkuyorum çünkü gerçekten nazar değiyo ve kimseyle ilişkim hakkında konuşmak istemiyorum hatta bazen kötü gidiyo kavga ettik falan diyorum nazar gerçekten var bunun için devamlı dua okumak lazım
Bizde nişan haberi o kadar hızlı yayılmıştı ki inanamadım. Zaten nişanı iptal etmişiz, sağlık sorunumuz var, ben işyerinde neşeli görünmeye çalışıyorum ama evde ağlıyorum, bir de her akşam birkaç akrabadan gelen "hayırlı olsun" telefonları... çok zor günlerdi... Hayır bir de dedikodu ürüyor sağdan soldan, ona da ayrıca üzülmüştüm. Allahıma çok şükür geçti, bir sabır denemesiydi. Şimdi ister istemez bir korku var yine... Allah herkesi sağlıkla sevdiğine kavuştursun inşallah, nazardan saklasın. Bol bol dua edelim
Kizlar 2 yildirki iliskim var biriyle. Ve cok mutluyum. Ben ne zaman arkadaslarima nisanlanicagaz falan soylesem hep bir aksilik ciktiyANI birseyler oldu ve biz nisanlanamadik Sevgilim yurt disinda yasiyor ailesiyle. Nihayet dun annesi falan geldi tanistilar. artik hersey alinicak gibi. Lakin bu seferde erkek arkadasimin sorunlari cikti pasaport sorunu su anda onu bekliyorum gelmesi icin Bende kendimi tutamadim yine etrafimdaki kizlara soyledim bize gorucu geldiyini ya belkide bana cok guleceksiniz ama ne zaman birilerine bisi soylesem o isim olmuyo cok korkuyorum kizlar ya ben nisanlanamazsam onunla bu yaz 2 yildir onunla evlenmeyi dusunuyoruz... off offf keske disimi sksaydimda soylemeseydim.
Nzar değmez inşallahhhh:) Canım hayatta herşey olacağına varır ve herşey nasip. Hiç canını sıkma, madem nazar değdiğini düşünüyorsun o zaman bundan sonra kimseye birşey anlatma derim. Hiç bir ayrıntı. Mutluluğunuz daim olsun. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah:)
tek değiLsin canım..:26:
tanımam etmem çevreni ama inan bana en iyi dostun sevdiceğin oLsun..
ikiniz birbirinize yeterde artarsınız bile.
Ona buna anlatıp herkez bileceğine,Birbirinizle konuşun,dertleşin, olanları siz bilin sadece gerçekten herşey daha güzel oluyor.
Duanızıda eksik etmeyin.
o kadar çekemeyen,o kadar kötü gözle bakan insanlar varkii..bu en en yakının bile olabiliyor..
dediğim gibi yap,inşallah Rabbimde yardımcınız olur,kavuşursunuz birbirinize
Rabbim tüm sevenleri kötü gözlerden korusun inşallah
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok tesekkur ederim.amin insallah butun dualarimiz kabul olur. Yuce Rabbim senide daima mutlu etsin!!!! herseyin en guzelini diliyorum sana. hep mutlu ol
benimde çok kavgalarım oluyordu
tatile gittiğimiz resimleri bile faceye koyuyordum o derece
sonra hepsini kaldırdım
sonrada facei kapattık
ama bir tane ortak (erkek) bi arkadaşımız var çok yakınımız
o ne zaman deseki bu aralar iyisiniz maaşallahta diyorum bak diyo
biz ertesi gün kavga kıyamet ama öyle böyle bi kavga değil...
o arkadaşımızda biliyor bu durumu ona söylemiyoruz
Peygamberimizin "Nazar haktır. Nazar insanı mezara, deveyi kazan sokar." diye hadisi vardır. Allah haset edenden korusun hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?