Herkes yaşiyor hayati

suedanut

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
97
24
3
31
Burası uzun zamandır benim için sanal terapist yeri o yüzden rahatlıkla derdimi sıkıntı mı sizlerle paylaşıyorum hayatım boyunca görmeyeceğim insanların fikri düşünceleri gerçek ve samimi geliyor.
Ben anksiyete hastasıyım aslında hasta değilim duygular hasta olmaz diyorum ama kafamda ki düşünceler bitmiyor en yakin arkadasimin bana ihanetiyle basladı. Daha sonra kendi ailemin sorunları ile arttı. Eskidende vardi ama simdi daha fazla mesafe koymak istiyorum koyamıyorum çünkü annem dünyalar iyisi bir kadın. Fakat 2 kardeşimin sorunları bitmiyor biri hem evladından hem eşinden çekiyor ayni memlekette olduğumuz için derdine derman olmaya çalışıyorum ama bu benim beynimi olumsuz etkiliyor diğeri hiç mutlu anında aramaz en kötü anında arar ve anneme karşı çok ayıp yapar pişman olur beni arar dinlememeye kendi ailemle ilgilenmeye çalışsam da annemle icice olduğumuz için muhakkak hakim oluyorum. Çünkü babam vefat ettikten sonra annem çok zor şeyler yaşadı. Ve her şeyime de koşar bilirim. Eskiden idare edebiliyordum ama şimdi anlamların hayatlarını sadece kendileri için yaşamaları anneme zaten hicbir faydalari yok sadece psikolojik olarak baskıları var. Eskisi gibi aramıyor sormuyorum ama aradıkları zaman acmamazlik yapamıyorum ... kendi çekirdek adapte olamıyorum inanır mısınız panik atagim arttigi için nabzim düşmüyor düşmeyince sürekli uyumak istiyorum. Hastalık düşünüyorum kıçıma kadar inceliyorum kendimi google da araştırıyorum. Ve bu güzelim günleri hiç ediyorum.
Burayada içimi dökeyim ki içimde kalmasın yük diye anlatıyorum okunur okunmaz bilemem sadece istediğim biraz olsun beynimin boşalması.

Dert tasa herkeste var hayat kardeşine üzülüp her gününü zehir etmek için çok kısa.Anneniz anlatınca da geçiştirin konuyu değiştirin kadın kırılmasın ama kardeşinize söyleyin açık açık beni etkiliyorsun anlatma deyin.

Açmak zorunda değilsiniz ya ben en yakınım bile olsa konuşmak istemeyince açmıyorum açıklama da yapmıyorum istesem zaten konuşurum .İnsanlar salsın bi sizi amann

O kadar güzel bir şey yapıyorsun ki arkadaşım gerçekten haklısın. Gerçekten esim o kadar iyi bir insan ki gerçekten mutlu etmek istiyorum.

Belli bı yaştan sonra bencillestim kardeşim bile olsa kimse için kendimi uzemem.yardim edeceğim bişey varsa ederim onun dışında kimsenin derdini kendime dert edemem.hep diyorum bı tane hayatım var başkası için feda edemem

Kendi cekirdek ailenizde huzur var ise gerisini bosverin, en nihayetinde onlar kardes de olsalar artik kapinizi kapatinca disarida kalan insanlar.

Ic huzurunuz evliliginiz icin oldukca onemli, esinize yuvaniza bunlari yaşatmayın, cok gecmis olsun, babaciginiz icinde basiniz sagolsun.

Teşekkür ederim haklısınız. Kendi hayatım için inşallah

İnşallah bir düze çıkarsınız herkes dalgalanıyor herkesin iyi kötü bir derdi var tüm dertler hayrimiza derman bulsun ne diyeyim

Biraz karmasik olmus hersey.
Ama henen herkeste olan seyler bunlar.
Herkese yetmek zorunda degilsin. Oldugu kadar biraz bosvermeyi ògrenmelisin

21 yıllık evliyim ben yaranamadıysam bu hayatta kimse yaranamaz kendimden çok ödün verdim yıprattım yordum çocuklarımı kırdım yeri geldi onları ihmal ettim aman ayıp olmasın aman şöyle olsun böyle olsun ama boşunaymış ben hastalık hastası oldum çok zor günler geçirdim halen de geçmiş değil ekim ayından beri çekiyor um ama sadece evlatlarım yanımda kimse arayıp sormuyor bile bunuda hiç dillendirmiyorum herkes bu hayatta bir şeyler yaşayacak sıra onlarada gelecek

Haklısın biz kendimize yapıyoruz. İyi olduğu vakitler hiç aranıp sorulmadık ama kötü anlarında hep yanlarında istediler ama yukarıda yazan arkadaşlar o kadar haklı ki neden kendimizi yıpratıyoruz. Düşünmemek için elimden geleni yapacağım şu sağlık anksiyetesini atlatsam bir gerçekten çok zor bir durum. Gerçekten bir şey ki var yoksa sağlık anksiyetesi mi keza ne yapabiliriz vücudu dinlememek lazım ice de atmamak lazımmış bunu anladım

Canım öyle başım ağrıyor du dönüyor du bide mide bulantısı allahım ölecem dedim o kadar kötüyüm ayakta duramıyorum birde sırt ağrısı ama nasıl sanki kürek kemiklerim oyuluyor eşim acile götürdü emar çekildi hem boyun hem beyin elhamdülillah temiz çıktı fibromiyalji teşhisi konuldu araştırdım sordum bu da sinir stres ten olurmuş eşime diyorum ki ağrımasa ağrıyor der miyim kaç yaşında kadınım dedim ee bir şey ın yokmuş psikolojik miş diyor yani onlar için bu kadar basit ama gelde çektiğimiz sıkıntıyı bize sor aman boşver olabilir desek izzet güllünün dediği gibi herşey düzelecek ama bazen ya bu ağrı farklı ise dediğimiz an kendimizi bitiriyoruz

Farklı olsa ne olacak değil mi aslında önüne geçebilir miyiz hayır ama bunu niye kendimize yapıyoruz. Eşler maalesef öyle benim eşimde öyle der bazen psikolojik düşünme diye. Kürek kemiği benimde ağrır sol tarafım. Bir de gogus kemiğim iştahım zaten yok

Deli gibi kilo veririm atak zamanı çok çabuk midem bulanır

3 yıllık ağır panik atak tedavimde psikiyatristimin her gittiğimde bana tekrarlattığı cümle "Dünyayı sen kurtaramazsın, zorundada değilsin "Bunu hergün kendine tekrar tekrar hatırlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…