• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Herkes Saç kesiminin modelinin resmini koysun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar Herkes saçlarının resmini koysun bakalım herkesin modeli rengi neymiş;)hihoyyyt
model yaptıkçada koyarıs hem herkeste fikir sahibi olmuş olur :)

İlk resmde benden =)

Son düzenleyen: Moderatör:
kısss deLü bebiş :lepi: süpermiş saç modeln aylincim senn yeni modelini çok beyendim yakışmış..
bende koyucam daha sonra :))

hem böle birbirmizin modellerini nasıl yaptığını yada istediğimiz modellerin nsıl durdupunuda görürüs:jeyyar:
eheheh saol mavi kelebek bu arada aylin seninde saçların gsel olmuş öptüm hepinizi :utangac:

valla sen sakın saçını kestirme delü bebişcim hele bu model tam yakışmış ruj fln harika renkte süper valla bu başlık süper olmuş
aylincim saç resngin bakır kahve mi?

maşallah aylincim kısada yakışmış uzunda :nazar:insan güzel olunca...yerimseniben

Kızlar Herkes saçlarının resmini koysun bakalım herkesin modeli rengi neymiş;)hihoyyyt
model yaptıkçada koyarıs hem herkeste fikir sahibi olmuş olur :)
burshin047tg6.th.jpg
[/IMG]

İlk resmde benden =)

saclarin takma gibi geldi bana :1closedeyes:

valla sen sakın saçını kestirme delü bebişcim hele bu model tam yakışmış ruj fln harika renkte süper valla bu başlık süper olmuş
aylincim saç resngin bakır kahve mi?

cnm saçımın rengi kumral kızıl bakır aktı böyle oldu artık 1 ay sonra çikolata kahve boyucam...:nazar:

buyrunuz benopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $n1458911641_30020212_8754.jpg
    $n1458911641_30020212_8754.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 86
aylin kısa saç sper bn fotolrı grmedim sadece prfildekini grüorm masum ve yüzü dolgn gstermiş

Back