- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
bende aldıklarımı ekleyim dedim ama fotolara büyük diyor kabul etmiyor
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günlük yemek takımınla ilgili birşey öğrenmek istiyorum. Bende noble life yemek takımı alacağım ama sır üstü mü yoksa sır altı mı dekorlama yaptıklarını öğrenemedim. Çünkü sır üstü dekorlama makinede yıkandıkça soluyor. Yemek takımını ışığa tuttuğunda desenli yerleri de parlıyor mu? Yoksa ışığı yansıtmıyor mu?
Bende noble lıfe aynı model kahvaltı takımını kullanıyorum(6 bucuk aylık evlıyım)aynu takım caydanlık da var ama kullanmıyorum sapı asırı ısınıyor cok memnunum dıyemıycem,renk konusunda koyu mor kısımlarında solma oluyor.bilginize
rahatsız edici bi solma deilse bulaşık makinasında ykanıyorsa tabi 6,5 yıl iyi dayanmış benim de favorim morlu yemek takımıdenk geldiğim her yere yazıyorum
![]()
Arkadaş ay demiş yıl değil. 6,5 ay çok kısa bir süre solma için.
rahatsız edici bi solma deilse bulaşık makinasında ykanıyorsa tabi 6,5 yıl iyi dayanmış benim de favorim morlu yemek takımıdenk geldiğim her yere yazıyorum
![]()
fotoğraf makinesinden çektiğim fotoları site kabul etmiyor koyamadım bi türlü![]()
boyutu büyük olabilir canım
boyotunu küçültemezmiyim canım
Eki Görüntüle 396277
burchecan cnm en üstteki günlük yemek takımın galiba onun ve çatal kaşıklarının markası ney acaba ? Bir de nerden ne kadara aldın ? Güle güle kullan çok beğendim![]()
bunlarda benim cicilerim :) Eki Görüntüle 396532 Eki Görüntüle 396533
kalpleasi cnm bu bardak takımının ve yemek takımının markası ney acaba ? Yardımcı olurmusun bi de nerden ne kadara aldın acaba ? Güle güle kullan![]()