- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
adetli iken ezberden de olsa ayet okunmaz yalnızca manası dua içeren Rabbena gibi dualar ezberden okunabilirEzbere biliyorsan okuyabilirsin. Adetliyken abdest alamadığımız için kuran-ı kerimi eline alıp okuyamazsın demişti bana bir hocamız
Ben de gelebilir miyim
Kuran-ı kerim tutamazlar ancak zikir mahiyetinde istediği duayı okuyabilir.adetli iken ezberden de olsa ayet okunmaz yalnızca manası dua içeren Rabbena gibi dualar ezberden okunabilir
Dil-i bitab'ın dediği daha uygun gibi.Kuran-ı kerim tutamazlar ancak zikir mahiyetinde istediği duayı okuyabilir.
okuduğu ayeti kerimenin meali dua anlamı taşırsa ancak o zaman okuyabilir canımKuran-ı kerim tutamazlar ancak zikir mahiyetinde istediği duayı okuyabilir.
Arkadaşım inanç meselesi alışkanlık meselesi diyanetin telefonları var açıp sorabilirsiniz. İnternette bile gerekli açıklamalar var. Tabi ben kimsenin düşüncesine saygısızlık etmem benim düşüncem bu sadeceDil-i bitab'ın dediği daha uygun gibi.
Yani konuyu acan, liste yapan arkadas kendisi. Hanginizin dedigi olacak bilemedim.Arkadaşım inanç meselesi alışkanlık meselesi diyanetin telefonları var açıp sorabilirsiniz. İnternette bile gerekli açıklamalar var. Tabi ben kimsenin düşüncesine saygısızlık etmem benim düşüncem bu sadece
Okudum cani.Teşekkür ederim hepinizden kızlar Allah razı olsun sizden ben ne beş gün sonra çıkacam maalesef sizin okumanizi da Ogün yaparım bildirim yapacam şans ya dün oldum
Zeynoyi icin okudum.Z Zeynoyi arkadaşımızın manevi şifası gönül ferahlığı hayırlı niyetleri için 21 tane İnşirah suresi okuyup yarın 24.00 kadar bildirim yapıyoruz.
Not: Katılmak isteyen olursa 3 Mart Cuma 24.00 a kadar okuyup bildirim yaparak katılabilir.
Listemiz
1) Z Zeynoyi
2) R rainyy
3) B blueandblue
4) E ezom78
5)Dil-i bitab
Kurallarımız :
2 Gün mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkarılır.
Mazeretli olanlar mazereti bittikten sonra okumadığı kişilere okuyup bildirim yapmalıdır.
Z Zeynoyi arkadaşımızın manevi şifası gönül ferahlığı hayırlı niyetleri için 21 tane İnşirah suresi okuyup yarın 24.00 kadar bildirim yapıyoruz.
Not: Katılmak isteyen olursa 3 Mart Cuma 24.00 a kadar okuyup bildirim yaparak katılabilir.
Listemiz
1) Z Zeynoyi (Mazeretli)
2) R rainyy
3) B blueandblue
4) E ezom78 (bildirim bekleniyor)
5)Dil-i bitab 6)@Clara
Kurallarımız :
2 Gün mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkarılır.
Mazeretli olanlar mazereti bittikten sonra okumadığı kişilere okuyup bildirim yapmalıdır.
Okudum aslında dün gece yazmıştım ama düşmedi heralde. Şifa olsun inşaallah
Zeynoyi arkadaşımızın niyetine okudum. RABBİM kabul etsin inşaallah
ben görmemişim mesajı kusura bakmayınOkudum aslında dün gece yazmıştım ama düşmedi heralde. Şifa olsun inşaallah