- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
aynı devam ederizNe okunacakDil-i bitab
Canım Yarın Alone ve senin için okuyup bildireceğim nasip olursa. Yeni listede ben olmayacağımAlonealone123 için okuyanlar
R rainyy
B blueandblue
A Alonealone123
T teachermeacher
bildirim beklenenler
D dreamy (mazeretli)
Dil-i bitab (mazeretli)
@Ada-anne
son olarak benim için okuyoruz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun
bende henuz katılamayacgım canımArkadaşlar bir sonraki listeye devam durumunuzu yazar mısınız çoğunluğun katılım durumuna göre ara verebiliriz 1 hafta
T teachermeacher A Alonealone123 B blueandblue R rainyy @Ada-annedreamy07
@ZenizeOriana @ezom78 @rana20
bence 1 hafta ara versek daha iyi olur, devam edecekseniz ben buna katılamayacağımArkadaşlar bir sonraki listeye devam durumunuzu yazar mısınız çoğunluğun katılım durumuna göre ara verebiliriz 1 hafta
T teachermeacher A Alonealone123 B blueandblue R rainyy @Ada-annedreamy07
@ZenizeOriana @ezom78 @rana20
Alah razı olsun kardeşimDil-i bitab senin için okudum canım Allah kabul etsin
Dil-i bitab niyetine okudum, Allah kabul etsin.Alonealone123 için okuyanlar
R rainyy
B blueandblue
A Alonealone123
T teachermeacher
bildirim beklenenler
D dreamy (mazeretli)
Dil-i bitab (mazeretli)
@Ada-anne
son olarak benim için okuyoruz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun
canim bildirim yapacaktinCanım Yarın Alone ve senin için okuyup bildireceğim nasip olursa. Yeni listede ben olmayacağım
1 hafta ara verelim o zamanBiraz da ara verelim mi kızlar, mazeret bitsin 4 kişi okumam var
7 Nisan da başlayacak insAllah etiket yaparım size .Bir dahaki okumaniza katilmak isterim bende ne zaman baslayacaksiniz?
Kusura bakma canım,yoğun günler yaşıyorum. Son iki arkadaş için de okudum.Allah kabul etsincanim bildirim yapacaktin
sorun değil canım AminKusura bakma canım,yoğun günler yaşıyorum. Son iki arkadaş için de okudum.Allah kabul etsin