• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes hazımsızlıktan şikayetçi ben kazınmadan!..

BuRcU

bir kız, bir oglan!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
2.447
12
158
Diğer
merhabalar ben ne yesem ama ne yesem sürekli midemde kazınma hissi hiç geçmiyor... hiç bir şey bastırmıyor. az az sık sık yesemde aynı çok yesemde .. midemde helikobatry yokmuş.. ama antibiyotik ve şu barsak inhibitörleri var ya onlardan da kullandım değişmedi. bir de kesinlikle midemde ağrı olmuyor. çok halsiz kalıyorum bazen sürekli midem midem...

bir de şu anda bebek bekliyorum endoskopi de yaptıramıcam yaptırsam da ilaç kullanamıcam.. bir bilgisi ya da önerisi olan var mı :((

canım bende de gastrit vardı halada var endoskobi kolonoskobi yapıldı o zaman cıktı 3 ay kadar oluyo doktor ilaç vermişti bende önemsemedim içmedim aradan baya bi zaman geçti şimdi bende 2 saate bir acıkıyorum biraz araştırdım tedavi edilemeyen gastrit 12 parmak bağırsağı ulserne dönermiş ve şikayetlerimin arasın hiç açliga gelemiyorum sanki midemde inşaat çalışması acayip kazınıyo mde ülseri açlığı bağırsak ülseri toklugu severmis .....tekrar doktora gidecem

Back