bende senin gibi 1.65 boyda 48 kiloyum..bana da cok cok zayifsin falan diyolar ki ben önceden de öyle asiri sisman degildim..yni 53-54 falandim düsün...ama insanlarin gözü alismis kilolu yada balik etli insan görmeyeonun icin biz olara asiri zayif geliyoruz..ben sahsen öyle düsünüyorum...ki banada cook zayifsin diyenlerde sunu ekliyor ardin"aman daha fazla zayiflama...simdi manken gibisin...dahada zayiflarsan bu sefer yüzünde cöker cirkin olursun..."sonra bana bunu nasil basardigimi soruyorlar...gipta ile bakiyorlar..
yai diyecegim su ki:sen evet cok zayifsin ama bu zayifik nerenden gitti en cok??yani yüzünde mi cöktü??solgun mu gözüküyosun...yoksa sadece bölgesel mi...karin basen vs..ki eger yüzünde cöktüyse bencede bi kac kilo alabilirsin...yüzünün güzelligi ortaya ciksin diye...yok eger yüzün ayniysa bence onlari takma...dedigim gibi bizim türk milletinin huyudur bu zaten...zayifa cook zayif sismana da cok sismansin diyolar...
ben halimden mesela cok memnunum...kilo da almayi düsünmüyorum...birde ben sporla verdigim icinkas kaybi vede yüzde cökme olmadi bende...kiloyu nasil verdiginde önemli cünkü..sadece diyetle verdiysen yüzün cökmüstür
bende aynı sorunları yaşıorum canm 60 kiloydum ve basenlerdendi benmkide. sonra birdenbire zayıflamaya başladm ve yüzüm çöktü 52 kiloyum şu an almak için uğraşıyorum ama nafile
valla kilo almanın en güzel yolu bebe bisküvisine tereyağı sürüp yemek.... 36 bedenden 40 a çıktım lise yıllarımda öyle ben. bi daha yemekmi töbeee... tadı çok güzen bi başladımmı alamıyorm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?