Anket Herhangi bir yerinize dövme yaptırdınız mı ya da yaptırmayı dusunuyor musunuz?

Herhangi bir yerinize dövme yaptırdınız mı ya da yaptırmayı dusunuyor musunuz?

• Evet, yaptırdım

OY: 12 16,0%
  • Hayır, yaptırmadım

OY: 39 52,0%
  • Yaptırmadım ama düşünüyorum

OY: 21 28,0%
  • Hiçbir fikirim yok

OY: 3 4,0%

• Ankete Katılan
    75
Yaptırmadım,yaptırmayı da düşünmüyorum.Kendini mürrekepli ya da tükenmez kalemle damgalatmışsın gibi geliyor bana dövmeli görüntüler :)))

yaptirmadim vede hic ama hic düsünmüyorum. Ilk önce sevmedigim ve hos durmadigi icin, ikincisi günah oldugu icin...bu tür seylerden abdest gecmiyormus!!! ben inaniyorum ki evet gecmiyor...

ben yaptırmadım korkuyorum ama cesaretim olsa Atamın imzasını yaptırmak isterdim bilegime çok çok begeniyorumturkbayragi

Yaptırmadım ama istiyorum popoma sırnaşık şey eşimin ismini yazdırcam tabi kendisi yazacak başkasına açamam :D

yaptırdım livim,hatta sende gördün:)
dahası gelicek ama biliyorum:delphin:seviyorum dövmelerimigamyoncuiremsu

Yaptırdım.
2. yi düşünüyorum..
Hatta bu 3-4-5 diyede gidebilir...
Ama diğerlerini küçük istiyorum...

sanırım 12 yıl oldu yaptıralı :) , ayak bileğimin iç kısmında bir akrep im var. Hep söylerdim dövme seviyorum diye , sonra bir gün yaptırıverdim ve akşam eve gidince annemle babama gösteriverdim küt diye. Kızarlar diye düşünüyordum ama tam tersi oldu.

Dövmemi ve yaşlı buruşuk olduğumda da orada olacağını bilme fikrini çok seviyorum.

Düşünmüyorum.
Yaptırsam kasık, bel, ense, omuz yada ayak bileğime yaptırırdım. Ne çok seçenek varmış.:27:

yaptırmadım ama omzuma tüğ belime kartal bileğime g ve m harfi kolumada atatürk imzası istiyorum :1::1::1::1:

Back