Herhangi bir tür fal bakmayı bilen birisi var mı ?

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.155
3.086
133
Arkadaşlar herhangi bir fal/tarot/kart falı kahve falı bakmayı bilen bir arkadaş var mı ? Hislerine güvenen vs. Birisi varsa ve yardımcı olursa 1 kereliğine çok yardımcı olur şimdiden çok sağolun:)

Arkadaşlar herhangi bir fal/tarot/kart falı kahve falı bakmayı bilen bir arkadaş var mı ? Hislerine güvenen vs. Birisi varsa ve yardımcı olursa 1 kereliğine çok yardımcı olur şimdiden çok sağolun:)
Seni terkeden sevgilin donmeyecek! Bekleme bosuna. Fallardan medet umacak kadar caresiz hissetme. Zaten senin falın fallanmış!!!
-Ilk seferde ucret almiyoruz. Maksat ayagin alissin..

Ben bakıyım bi dk loading....
3 vakte kadar konun taşınacak.

Bırak güzel kardeşim fallardan medet ummayı.

Hesabıma 1000 tl yatarsa
Bir yerden başlarım sallamaya

Seni terkeden sevgilin donmeyecek! Bekleme bosuna. Fallardan medet umacak kadar caresiz hissetme. Zaten senin falın fallanmış!!!
-Ilk seferde ucret almiyoruz. Maksat ayagin alissin..

Ben bakıyım bi dk loading....
3 vakte kadar konun taşınacak.

Bırak güzel kardeşim fallardan medet ummayı.
Sevgilim terk etmedi, ben size soru sormadım, bakmayı bilenler yazsın dedim, moral bozmanıza lüzum yok, lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…