Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Herhangi bir sebeple dökülen saçlar,tekrar yerine gelir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadasım benım saclarım gecen sene cok kötüydü. ortası acılmıştı gercekten. ama sımdı cıkıyorlar. bioxın serum kullandım onun etkısı oldu. birde kendım uygudrdugumu sanıyorum ama belkı vardır böyle bişey. 1 lt zeytınyagının ıcıne sarımsagı ezdım. 15gun kadar beklettım ve 3güne bır 4 güne bır sürdüm dokulen yerlere. ama gercektn cok faydalı oldu

zeynocum paylaşım için teşekkürler
benim zeytinyağlı sarımsağım hazır dün akşam hazırladım beklemede yarın uygulamaya başlıcam.

ee arkadaşlar bu soruya cevap verecek bayanlar var mı? eski gür saçlarına kavuşmuş hanımlar eğer zamanla sorununuzu halledip eski gür saçlarınıza kavuştuysanız burda paylaşımda bulunmaya devam edelim mi ne dersinizyerimseniben

ela öncelikle anlattığın herşeyle beni tarif ediyorsun sana ulaşmam için bana mail adresini varirsen sevinirm sana soracğım çok şey var öncelikli sen ilk mesajını 2009 da yazmışsın ve şuan 2011 deyiz acaba saçların geri geldimi yada en azından eskisi kadar gür olmasada toparlayabildimi en kısa zamanda cevaplarsan sevinirim

Elacım bendede aynı sorun var 2 kez doktora gittim birsürü test yaptılar ama eksik bişey bulamadılar strestendir günde 100 tel falan dökülmesi normal dediler ama 5 ay oldu hala dökülme devam ediyor(kısacık kestirdiğim halde) zamanla geçermi veya yerlerine yenileri çıkarmı çok merak ediyorum senin şuan nasıl saçların???????

arkadaşlar sormuşsunuz ela ben..
evet çok vadereler atlattım röfleden koparak dökülen saçlarla uğraşırken yerini diyetten dökülen saçlara aldı ve üstüne üstlük egzama çıkmış o dönemde tabi gittiğim doktor kepek diye geçiştirmişti çok kötü dönemler atlattım.
egzama teşhisi konduktan sonra losyonla geçici olarak dindirmeye çalıştım tedavisi yokmuş maalesef geçici iyileşme gösterirmiş.birde yazın azıyor egzama kışın duruluyor yani kışın saçımın dökülmesi 4/1 e iniyordu ,herşeyden önce kendi doktorunuz oluyor size en çok ne iyi gelip gelmediğini buluyorsunuz zamanla arkadaşlar..mesela ben kışın saçıma bakım yaparım yazın bakımı bırakın şekil bile vermem.çok dökülür çünkü egzamadan dolayı..geçen gün arkadaş bendeydi ona hiç öyle saçtan dökülmelerimden bahsetmemiştim bilmiyor yani bişey bana şey dedi bir bayan gördüm televizyonda çok gür saçları var ne güzel dediğimde valla seninde gür saçların ne güzel dedi inanın arkadaşım o sözü söyledi ya dünyalar benim oldu haberi yok kızın senelerdir ne dökülmelerle boğuştuğumdan tabi..
lafın kısası arkadaşlar yazın da dökülmelerim olmasa saçlarım eskisi kadar gürlüğüne kavuşcak ama o kadar dökülmeler karşın kendi topladı allaha şükür zaten açık falan da değildi benim saçım ama dediğim gibi yazın dökülmler olmasa nerdeyse eskisi gibi çok sık olacak yani..sizde kendinizin doktoru olum saçınıza neyin iyi gelip gelmediğini bulun ona göre hareket edin..hoşçakalın.

elacım cevabın için çok teşekkür ederim ama seninki kansızlıktan dökülme diyilmiydi bakım falanda yapıyordun ampullarla onlar sonuç verdimi ne kadar sürede düzeldi saçların benimki o kadar az kaldıki açamıorum hep topluyorum çok az kaldı saçların geri çıktımı ne kadar sürede uzadı

ciğere bağlı cilt hastalıkalrından dökülen saçların hepsi besin takviyesiyle takrar çıkar örnek egzama seboreik dermatit,mantar saç kıran

saçkıran felan olmadıkça(ki saçkıranda bile artık saç çıkarıyolar) ben geri gelceni zannediyorum ümit ediyorum..
çünki saçlarımız döküldükçee seyreliyor tamam ama yeni saçlar çıkıyor şıpp diyince uzamıyor seyrelme normalmiş gibime geliyor uzadıkça dolgunlaşır gürleşir(inşallah)

seboreik dermatit strese veya kozmetiğe bağlı ezgamadır tabikide karciğerden gelir tüm cilt hastalıkalrı karaciğere destek ezgama için bitki çaylarını içersen sonuç alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…