Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Herhangi bir sebeple dökülen saçlar,tekrar yerine gelir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

ela

Ziyaretçi
Arkadaşlar saçları herhangi bir sebepten (kansızlık,demir eksikliği,diyet,vs başka rahatsızlardan) dökülüp tekrar eski saçları yerine gelen arkadaşlar var mı?
burda hep dökülen saçlarım seyrek kaldı ve yenisi çıkmıyor saçlarım artık hep böyle kaldı diye bişeyler duydum çok tedirgin oldum sizce saçma değil mi dökülen saç tekrar çıkmaz mı
bilgi istiyorum özellikle yoğun dökülme yaşamış tedaviden sonra eski saçlarına kavuşmuş arkadaşlardan lütfennn.:çok üzgünüm:

arkadaşlar şu soruma cevap istiyorum lütfen bilginize,deneyimlerinize ihtiyacım var.

hiçbir allahın kulu yok mu yaw şu soruya cevap verecek

Benimde azalma vardı ben bitki dermanı kullandım.etkisivar.ama çok pis kokuyor.etkisi %100

kanki;mesajını yeni gördüm sana yolladığım mesajdada yazdım.saçımı boyattım şimdi daha iyi görünüyor.fön çekerken yeni çıkan saçların çok fazla dedi kuaförüm.demek ki düzelecek ,moralini bozma bu tür dökülmeler de saçın kendini toplaması zaman alırmış,yani sabırla bekleyeceğiz.öptm.

sağol canımcım ya inşallah zaman herşeyin ilacı ama benimde çıkan ufak saçlarım var ama dökülmem de dursa ah ahh.

ya bu sorunun cevabını merak ediyorum gerçekten
çünkü şu an karaciğer hastasıyım.karaciğer yetmezliği başlangıcı
bunu da iki ay önce öğrendim
çok ağır ilaçlar kullanıyorum ve saçlarım çok dökülüyodu
kaldıki yağlı bakım yaptığım saçlarıma herkes hayran olurdu ve şu an azaldı bayağı gerçekten
dr.um keratin tahlili verdi ve 2 hafta sora yaptırcam
acaba sonuca göre ilaç mı vericek bilmiyorum
bu arada abimin eşinin saçları çok dökülmüştü ve rogaine ile pantogar kapsül kullandı(dr yazmıştı) bi iki yıl içinde inanılmaz fark oldu.ben de medipole gittim dr ciğerden kaynaklanıyo dedi ve bu aynı hapı verdi.ama rahatsızlığın düzelmeden tamamen geçmez bu sorun dedi.
zaten 6 ayda ancak etki ediyomuş
ben karaciğer hastası olmama rağmen dr hapı kullanabilirsin dedi bitkisel yani
yeni başladım bakalım görücez sonucunu

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun rahatsızlığını karaciğer yetmezliği doktora gitmeden belirtileri ne oldu saç dökülmesi diye mi gittin öğrendin bende bir ara zayıfalama uğruna çok beşibir yerde çaylar içtim korku girdi ciğerlerime dkonmuş olabilir mi acaba
ama dokunsa anlamazmıydım belirtisi nedir.
birde yengeniz galiba pantagor u içtikten 1 yıl sonra etki ettiğini yazmışınız içerken etkisi belli olmadı zamanla mı anladı ve ne gibi gelişme oldu anlatırsan sevinirim canm sağlıklı ve mutlu kal

yok canım benimki genetik bi durum
aşırı derecede halsizlik ve uyku hali vardı bu arada saçlarım da dökülüyodu tabi
ama cildiye doktoru ciğer güzel işlevini yapamıyo ve kan güzel arıtılmıyo bu yüzden kökler de beslenemiyo dedi
Allahtan saçlarım çok gürdüde bi açılma olmadı ama yer yer seyrelmeler var maalesef
canım saçın yeniden çıkması hemn belli olmuyo tabi ama bi iki ay sabretmek lazım
zaten çıkan saç uzayınca belli oluyo ya o da anca bi yıl falan sürüyo
ama dolgunluk hissi hemen hissediliyo tabi
ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum ama henüz bişe yazmak güç
daha çok erken canım
dr en etkilisi ve zararsızı bu dedi

bu bahsettiğin ne canımcım ya anlamadım çinko mu ferro sanol mu?

canım daha önce yazdım ya pantogar diye
sadece saç için çıkarılmış olan bi ürün
içinde çinkodan tut keratin dahil herşey var.
bu bahsettiğin ne canımcım ya anlamadım çinko mu ferro sanol mu?

Son düzenleme:
hımm biliyorum canım benim 3.5 aydır kullandığım priorinle aynı içerikte.

arkadaşlar şu soruya cevap verecek deneyim yaşamış (saç dökülme)konusunda bir allahın kulu yok mu

ayni sorunu yasiyorum malesef:çok üzgünüm:
birkac yilda öylesi dökülme yasadimki,
cok fazla takmasamda gözüm ilisince genede üzülüyorum, hele sacimin öncekii hallerini görüncesenağlama

peki yenisi çıkmadı mı hep seyrek mi kaldı

saç kökü ölmüşse çıkmazmış zaten
ama daha genç olduğum için böyle bişeyin mümkün olcağını sanmıyorum
sizin hangi nedenden dolayı döküldü

Benimboyadan döküldü yavaş yavaş çıkıyo tabi çıkması için nerdeyse kullanmadığım şey kalmadı artı bende kansızlık var buda körüklüyo iyice eğer saçlarının çıkması için bişiler yaparsan çıkar bide fön boya maşa gibi şeylerden uzak durmalısın ben 2 senedir fön falan çekmiyorum

bende 6 aydır saçımı kendi haline bıraktım çıkması için neler yaptın bahsedermisin

saç dökülmemde azalma var ama bilmiyorum eski gür saçlarım geri gelecek misenağlama

şu soruya da bir allahın kulu cevap verememiş
demek ki saçı dökülenlerin hepsi seyrek kaldı eski gürlüğüne ulaşmadı.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…