• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Herhangi bir markanın 9.0 rengini kullananlar....

maviojelikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
123
1
26
İstanbul
kızlar iki gün sonra çok yakın arkadaşım evleniyo ama en son yaptığım küllü renk(ben küllü istememiştim öyle tuttu) hala saçımda ve yeşil değil ama yeşil gibi geliyo bana off.
küllü renk istemiyorumki ben yaşlı gösteriyo sanki soluk. şimdi 9.0 yapıcam üstüne direk ama bugün boyucam yada yarın boyamam lazım çok sıkıştım yaa :(
9.0 boyayanlara sormak istedim renk nasıl çıkıyo? nasıl bi ton oluyo?
tabi zemine göre değişirde sizin zemin ne renkti ve boyayınca nasıl oldu? hangi markanın 9.0'ıydı bi de?
ona göre karar vericem acil yardım kızlar nolurrr :(

madem yeni boyamışsın boyayıp da saçını yıpratma, dore -bakır yansımalı (8-34 numara işini görür)boyadan 2 parmak boyu sıkıp, üstüne bi çay bardağı ılık su ekleyip ve biraz da saç kremi ekleyip saçına sür 15 dk beklet yeşilliklerden saçını daha da yıpratmadan kurtulursun

çok teşekkür ederim tavsiyen için ama en son yaptığım 8.34le böyle oldu nasıl bende anlamadım hiç :( bitkisel kullandım clemency 8.34. var bi cinslik:(

çok teşekkür ederim tavsiyen için ama en son yaptığım 8.34le böyle oldu nasıl bende anlamadım hiç :( bitkisel kullandım clemency 8.34. var bi cinslik:(

clemency nin küllü sarısını kullanmıştım çok gri yeşil yapmıştı ondan olabilir
ya da taban rengin küllüyse kapatmamış olabilir
neva color kullan cilada, hem ucuz hem renkleri iyi çıkıyor, normal boyamada tavsiye etmem saçı biraz kurutuyo ama cilada bi zararı olmaz
işi garantiye almak istiyosan tarçın bakırla cila yap diycem de dore yansıma başlarda fazla olabilir ama zamanla gider

cila evde kendim yapamam beceremem heralde:/ tek renk boyayıp kurtulmak istiyorum direk:(
neyse biraz daha bişeyler renk menk araştırıyım vaktimde çok az ama olmadı küllü müllü öyle gidicem düğüne artık çok fena değil napıyım
dediklerin aklımda canım bir karar verene dek fikir olucak bana teşekkürler =)

Back