Herhangi bir istek olmaması normal mi?

misscakmak

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
282
338
31
Kızlar benim regl biteli 5 gün oldu biz tekrar denemeye başladık regl takvimine göre yarın benim yumurtlama günümmüş ve 3 4 gün daha bu şekilde devam etmemiz gerekiyor fakat bendeki isteksizlik,hazır olamama hali canımı sıkıyor normalde hormonların harekete geçip istekli olmamı sağlaması gerekmiyor mu sırf bu yüzden yine çocuk olmayacak diye korkuyorum

Alakası yok. Ben hamile kaldığım ay takvime göre olan yumurtlama gününde nerdeyse aglicaktim ilişkiye girerken. Kuruluk oldu, acıdı,zevk alamadım vs. Sırf yumurtlama olabilir diye dayanmıştım. Benim yumurtlama dönemim de bende istek olmuyor mesela. Herkes bir değil.

Benim de aynı şekilde işte bayağı kuruluk var inş hamile kalırım

Canım o hıs bende de var aşılama oldum ve doktor bol bol ilişkiye girin dedi ama bende isteksizlik ve kuruluk var

Ya bide 3 4 gün üst üste olunca istemsizlik oluyo malesef yumurtlmayı takip edince bende de öyle olmuştu

kadının isteyip istememesi yada orgm olup olmaması önemsiz diye biliyorum çünkü erkeğin sperm ile yumurtalık dolleniyor ya maglum

kadının zevk alması da tabii ki sürece katkı sağlıyor. spermlerin daha iyi hareket etmesini ve rahme ulaşmasına yardımcı oluyor. ama aman aman lazım değil.

ama zorla da sırf bebek için ilişkiye kendini zorlamak psikolojiniz için bana sağlıklı gelmiyor. üst üste değil de 2-3 günde bir değerlendirirseniz hem spermlerden daha yüksek verim alırsınız hem de kendinizi sanki işkenceye maruz bırakıyor gibi olmazsınız.

son olarak da uygulamadaki yumurtlama günlerine güvenmeyin. genelde doğru çıkmazlar. benim yumurtlamam takvimde gösterilenden 4 gün önce oluyordu mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…