• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün yeni bir huy ediniyor

aslcns

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
12
4
1
29
Geçen yazmıştım kuzum kucak istiyor oyundan anlamıyor diye inanın 4-5 günden beri bir çığlık atıyor 6aylık olacak o kadar sinirli ki yumruk sıkarak çığlık atıyor o durumda ne yapsam olmuyor sesini keşfediyor diyo internette falan ama bu öyle bişey mi ki sinirli çığlık atması bazen yumruk yapması falan yine işin içinden çıkamadım

6-8 ay arası bizim de öyle geçmişti, her gün ağlıyordum Allah biliyor. Allah yardımcınız olsun, zor bi dönem. Akşamüstü parka çıkarıyordum ben biraz rahat ediyordum, onlar da hava alıyorlardı.

Benim kızım çok sakindi, oğlum çok ağlardı. 6. aydan sonra huyları tam tersi oldu, bilimde yeri var mıdır bilmiyorum ama 6. ay bi eşik bence

6-8 ay arası bizim de öyle geçmişti, her gün ağlıyordum Allah biliyor. Allah yardımcınız olsun, zor bi dönem. Akşamüstü parka çıkarıyordum ben biraz rahat ediyordum, onlar da hava alıyorlardı.

Benim kızım çok sakindi, oğlum çok ağlardı. 6. aydan sonra huyları tam tersi oldu, bilimde yeri var mıdır bilmiyorum ama 6. ay bi eşik bence
Düzelir mi bilmiyorum birinin kucağına gitse yine aynısını yapıyor yani gayet iyiydi ama çok değişti bilmiyorum gerçekten çok zor

Back