canım bende de aynı zamanda gaz problemi var ben 2 ilaç içiyorum düzenli olarak motilium ve meteospamsly bana iyi geliyor ama ilaç içmekten bıktım başka çaresi olsa ben endoskopiden korktuğum için doktorada gitmiyorum artık.merhaba,
yeni üye oldum siteye ve konuyu görünce hemen cevap yazmak istedim.
6 aydır mide bulantısı ve isal durumu var. Sürekli doktordayım ama hala bir çözüme ulaşamadık. Kolonoskopi ve endoskopi yapıldı. Birkaç doktora gitmeme ragmen hepsi farklı ilaclar ve teşhisler koydu. İş hayatımda da cok sıkıntı yaşıyorum uzun bir süre izin kullandım. Fakat hala çözüm bulamadık. Birçok ilaç kullanmama ragmen sık sık tekrar ediyor rahatsızlığım.
geçmiş olsun allah şifa verir inşallah tüm hastalaramerhaba,
yeni üye oldum siteye ve konuyu görünce hemen cevap yazmak istedim.
6 aydır mide bulantısı ve isal durumu var. Sürekli doktordayım ama hala bir çözüme ulaşamadık. Kolonoskopi ve endoskopi yapıldı. Birkaç doktora gitmeme ragmen hepsi farklı ilaclar ve teşhisler koydu. İş hayatımda da cok sıkıntı yaşıyorum uzun bir süre izin kullandım. Fakat hala çözüm bulamadık. Birçok ilaç kullanmama ragmen sık sık tekrar ediyor rahatsızlığım.
canım bende de aynı zamanda gaz problemi var ben 2 ilaç içiyorum düzenli olarak motilium ve meteospamsly bana iyi geliyor ama ilaç içmekten bıktım başka çaresi olsa ben endoskopiden korktuğum için doktorada gitmiyorum artık.
kendimi bildim bileli mide bulantısı ekşime ve şişkinlik çekiyorum nerdeyse her gece yatmadan kusuyorum ilaçlar hiç fayda etmiyor.
ben bütün cesaretimi toplayıp bu pazartesi endoskopi yaptırdım boğazımı uyuşturduğu için hiç ağrı filan hissetmedim cumartesi sonuçlara göre tedavim başlıyacak inşaallah. bence sen de endoskopi yaptır inanki korkulacak bişey değil hergün mide rahatsızlığı çekmekten çok çok iyidir
canım korkma bende cok korkuyordum ama kolonoskopi ve endoskopiyi aynı anda uyutularak oldum o yuzden bırsy hıssetmesım. Tek kotu olan kolonoskopının ılacları benı mehfettı ıcerken. Endoskopıde korkulcak bırsey yok merak etme. Ama ısın gercegı ben yaptırmama ve ılac kullanmama ragmen hala aynı sıkıntıları yasıyorum. Mıde bulantısı ıshal halsizlik vs. Bir ara sureklı kusuyordum ama o yok artık cok sukur sadece bulantı var arada. Ama artık piskolojımıde cok etkılıyor. 6 aydır bu sıkıntıları cekıyorum 2 ay oncede kolonoskopı ve endoskopı oldum gastrıt ve ınce bagırsakta ıltıhap cıktı fakat tedavıler hastalıgımı tamamen ortadan kaldırmaya yaramıyor. 3-4 doktora gittim hepsi baska ılac verıp konusuyor. Çok sukur halıme artık sukretmekten baska carem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?