Hergün ip atlayalim

Huhuki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
472
2.013
29
Arkadaşlar vermem gereken en az 15 kilom var ama ilk hedefime ulasmak icin5kilom var ip atlamayı denemek istiyorum birlikte denemek isteyen varsa kilolarımızı ve hergun ip atlama deneyimlerimizi Burda paylaşıp bir irimize destek olalım ne dersiniz

ben de ip atlamaya başladım 2 gün önce şuan 95 kiloyum hedefim 70. aksamlari da 1 - 1.5 saat arasi yürüyüş yapıyorum ve abur cubur tatlı tamamen kestim. Ip atlamayı günde 1 defa kan ter içinde kalana kadar yapiyorum. Bu da yaklasik yarım saat 45 dakika kadar sürüyor. Aralarda dinleniyorum mesela 1dk aralıksız yapıyorsam 15 sn falan dinleniyorum nefesimi toparlayana kadar.

ben de ip atlamaya başladım 2 gün önce şuan 95 kiloyum hedefim 70. aksamlari da 1 - 1.5 saat arasi yürüyüş yapıyorum ve abur cubur tatlı tamamen kestim. Ip atlamayı günde 1 defa kan ter içinde kalana kadar yapiyorum. Bu da yaklasik yarım saat 45 dakika kadar sürüyor. Aralarda dinleniyorum mesela 1dk aralıksız yapıyorsam 15 sn falan dinleniyorum nefesimi toparlayana kadar.
Ne güzel umarım hedefinizi ulaşırsınız vallahi bnmde dördüncü günüm bugün ip atlamada diyetle beraber eva fitness yapıyorum buna ipi atlamayı da ekledim ama sizin kadar yapamıyorum ne yalan soyleyim ilk gün 250yaptim:eek:

3. gün

Eklentiler

• IMG_20210602_224206.jpg
    IMG_20210602_224206.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 43
İpim yok :KK43: Olsa atlıycam.
Nerden alayım?

X