Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
abowww:1shok: onlar gerçek mi yahu gerçekse şaka gibiler yok değilse iyi montaj ne denir kiii :roflol: allam ben ne kadar güzel bir kızmışım yarabbim sana şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:
sükretmeyi zaten biliyodum allahima hepde sükr ederim beni oldugum gibi yaratdigi icin elim ayagim düzgün sakat olmadigim icin sadece fazla kilolarim var oda dogumdan kalan ve benim homini girtlakligim yüzünden o kadinin gögüsleri ne öyle ya yerleri süpürcek nerdeysse:1shok:
paylasimin ve bize sükr etmeyi hatirlatdigin icin tskler canimcigima.s.
binlerce kez şükürler olsun ama sadece bunlar değil okadar şey var ki şükretmemiz için en başta aldığımız nefes için sağlığımız için yediğimiz içtiğimiz nimetler için vs. herşey için şükürler
valla pekte photoshopa benzemiyo gibi bilmemki:uhm: ne bunlar yaa agzim ayrik kaldi:1shok: Demekki yatip kalkip sükretmemiz lazim Allahim sükürlerolsun:Saruboceq: