Bebek Beslenmesi hergün aynı şey!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
11 aylık oğlum var hanımlar
ek gıdaya geçtiğimiz 6. aydan itibaren yumurta yemeyi reddettiği için bende portakal suyuyla birlikte verdim,
oğlum portakal suyuna hiç hayır demezzz
asidini geçirmek için içine sıcak su kat dediler katıyorum ama
hergün vermem zararlımı sizce???
sonuçta oğlum küçük
bundan sonra nasıl devam etmeliyim????????????
:içelim::içelim:

beyazını vermiyorsan sorun olmaz bence.1 yaşından sonra veriliyor beyazı

büyümüş annesi o ya,bi şey olcağını sanmam.
yumurtayı tam vermeye de 10. ayda başla demşti dr.hatta hergun ver demişti.

Son düzenleme:
benim doktorumda her gün ver demişti.ben 11 .aydan sonra beyazınıda azar azar arttırarak vermeye başladım.

kıslarr
yanlış anlaşıldım ben
ben portakal suyunu hergün vereyimmi diyorum:)))

kendin mi sıkıyosun,portakal kaldı mı yav ?
valla ben de kutu meyve sularından veriyorum.
bugun bi arkadaşım bi yakınımız amip olmuş meyve suyundan dedi.

hangi meyve suyumuş o çünkü geçenlerde bende oldum amip geçti şu an ama acaba bendemi meyve suyundan oldum

eğer portakalın hergün kendin taze sıkıp bebeğine veriyorsan bu muhteşem bişey,hatta onun içine biraz da pekmez koy,daha bomba olsun.tam gıda,süper,bence aynen devam et.ama sıcaklarda yumurta isilik filan yapabilr,büyük insan d abile yapıyor ama portakal suyu hergün süper vereliniortak alkisalkisalkis

11 aylık olmuş artık ..ikisini ayrı yeme zamanı gelmiş geçmiş bile
bence yumurtayı ayrı ,portakal suyunu ayrı yemeye alıştır..
1 yaşından itibaren aile sofrasında acılı - baharatlı hariç herşeyi yiyebilir..
bazen çorba yap illa yumurta diye diretme..
ama yumurtayıda yedir..
bürsürü altarnetifi var sen yavaş yavaş kahvaltıyı zenginleştir..

portakal suyunun zararı olacağını sanmam canım yumurtayı doktor tavsiyesiyle 10. ayından itibaren rafadan veriyorum bu şekilde daha çok severek yiyor

canım kahvaltı alternatifi versene bana
hergün aynı şeyleri veriyorum ben
oğlum değil ama ben sıkıldım:))
4 bebe bisküvisi,içine kuru kayısı,peynir,ceviz
bunları karıştırıyorum
portakal suyu şart
gün aşırı da yumurtalı

tariflerini bekliyoruma.s.

bebebis yerine ekmekle hazırlayabilrisin.
milupanın peynirli pekmezlisi güzel.içinde mısır gevreği de var.
ayrı verecem diyorsan krep yapabilrisin.bizimki peynir yemiyor,yumurta peynir az un az süt maydonoz karıştırıp krep yapıyorum.tabi onu da yemiyor bazen,domates kurtarıcım oluyor.domates suyna bandırma numarasıyla yiyor biraz.
menemen fix menümüz aslında.domates maydonoz yeşil biber bazen.hatta eskiden kıymalı da yapıyordum,bir iki kez ceviz bile katmıştım.-bu ara tembelleşmişim.-peynir de katıyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…