Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

mesajların geliş sırasına göre baksan olmaz mı,hem adaletli olmuş olur

cnm daha önce öyle bir uygulama yaptım o kadar çok kişi sıraya girdi ki. Onları sıraya sokmam bile saatlerimi almıştı.Hem özelden hemde sayfadan.

Bu seferde benim sıram ne zaman gelecek sorularından bunlaıyorum. En iyisi böle..Kısmet böylesi ...

aa güzelmis, ama siranin gelmesi sans meselesi :)
keske baktirabilseydim...
kolay gelsin sana

Tarota bir ısınamadım ama şu katina destesi muhteşem bişey. Aldığımdan beri ne sorsam aynen çıkıyor ve oluyor. O yüzden bayadır fal baktırmadım kimseye gecenin talihlisi olabilirdim ama yine kendi kartlarımla basbasa kaldım :18: Neyse baska arkadasların da bundan mutlu olacagını, iyi geleceğini dusunmek yeterli. Bence kendinden ödün verip bunu yapman cok hos sewalim İyi gecelerrr

çok teşekkür ederim cm.Herkes senin kadar anlayışlı olmayacaktır. Yeri gelecek amannnn offf diyecekler onları seçmediğim için.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Gönlü güzel chokella..

Sen vaktinden ayırmış iki kişiye fal bakıyorsan bize sadece tesekkur etmek duser. Hem ben şansa inanırım. Kimin daha cok ihtiyacı varsa ona denk gelmiştir eminim. Ben de tesekkur ederimm

Bu arada gul_ce ben de sana bakayım istersen öyle eğlencesine yazık ikimizin de özel mesaj hakkı yok ezilmeyelim

evet canım ben yeni üye oldumm daha çok tazeyim bu stede bak valla kısss

ilk gelen mesajtan itibaren basla bence, her gün iki kisiye böylece sirayla bak derim ben, baktin gördün zamanin var 3 kisiye bakarsin olmazmi

Baktım cok karamsarsın hadi ben de sana bakayım dedım :)) Ama eğlencesine ... Katina var bende. Gerçi hep dogru cıkıyor ama :))))

Users Browsing this Thread
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

gul_ce chokella
tanışalımmı diye sana demiştim ben canımmm ben ank dan gül

arkadaşlar sıra olayından ağzım yandı benım.şimdilik böyle devam edelim 1-2 gun.ben sonra bir formul bulurum bu işe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…