• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herblife

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar bu markayı uzun zamandır duyuyorum. Ama ağrı kesici bile içerken 40 kere düşünen ben, dün ilk kez acaba mı dedim.
Oldukça şişman olan bir arkadaşım zayıflamıştı. 2 yıldır falanda aynı kilosunda kaldı.
Nasıl yaptığını sorduğumda bu ürünü söyledi.
Derdim şu ki alıp almamak konusunda kararsızım.
İnternetten baktğımda kilo verende var vermeyende ama zayıflama ilaçlarından ölende. (Bu marka ile ilgili söylemiyorum genel olarak söylüyorum)
Sizce denemeye değer mi yoksa hiç risk almasam mı? Bilemedim

Saglikli beslenip spor yapmak varken bunlara hiiiiiic gerek yok, kilolu biri olarak soyluyorum.
Tum gercek!doktorlar bu konuda hemfikir ki, mucize diye bir sey yok, emek var, dengeli beslenme ve spor var.

Agri kesici icerken gosterdigin ozeni bu konuda da goster canim. Saglik en degerli sey.

karatay yap dukan yap bol bol zayıflarsın ama herbalifeden uzak dur.

Hayır tabii ki. Bir çok insan, normal yöntemlerle ( doğru beslenme + spor) kilo veriyorsa siz de verebilirsiniz.

Bilmediğiniz bir takviye öldürmese de vücudunuza ilerki yıllarda ortaya çıkacak bir zarar veriyor olabilir.

Yengem aldı bayagi bir zayifladiii 110 kg dan 80 lere düştü ama bıraktığının 3.ayında daha beter oldu hem kg aldı hem hormon dengesi altüst oldu
Sen bilin ama hiiic tavsiye etmem

Kendi adıma söylüyorum kilo verirken amacım sadece görüntü olmaz vücudum dinç ve zinde olsun isterim. Bu yüzden böyle canınızdan bile olmayı göze alıp da kalkışmayın bu işlere.
Aç kalmadan,sağlıklı beslenerek, spor yaparak kilo vermek gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değil.
Ayrıca kusura bakmayın naçizane fikrim burayı sadece dış görüntüyü düşünen, bilinçsizce ilaç kullanabilecek gencecik kızlarımız da okuyor bizlerin bu tarz şeyleri yazarken biraz daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Doğru olduğunu sanmam ama çok düşünüyorsanız doktora başvurun önce.
Benim annem denemişti bir kaç ay kendine gelemedi.
Hastalıklarınız varsa iyice denge bozar.

Back
X