Herbalifeee

Evet siz kesinlikle saticisiniz bu kadar savunma gereksiz bnm enistemde teyzemde eltiside aldi 3ude kullandigi halde veremedi ilk zamanlar verdi ve daha sonra geri aldi bu konuyu ben actim ve gercekten hevesle basladim tek bir kacamak yapmadim onlar baska kisilerden aldilar 3lu seti 195ten aliyorlar sizinde bu soyledikleriniz imkansiz.kesinlikle tavsiye etmiyorum paraniz bosa gitmesin

Evet siz kesinlikle saticisiniz bu kadar savunma gereksiz bnm enistemde teyzemde eltiside aldi 3ude kullandigi halde veremedi ilk zamanlar verdi ve daha sonra geri aldi bu konuyu ben actim ve gercekten hevesle basladim tek bir kacamak yapmadim onlar baska kisilerden aldilar 3lu seti 195ten aliyorlar sizinde bu soyledikleriniz imkansiz.kesinlikle tavsiye etmiyorum paraniz bosa gitmesin
Benim bir danışmanım var bana beslenme koçluğu yapıyor ve bana bir ayda 10 kilo verdırdî isterseniz tel verebilirim bilgi almanız açısından siz herhalde internet üzerinden aldınız hiç bir takibi yapılmadan tabikide veremezsin iz artı geride iade almazlar benim her hafta vücut analizim ölçümüm yapılıyor herbalife benim için mucize

Selamlarr bende sipariş verdimm çoğu kişi hep olumlu... Çevremde de kullanan var 1 ay içinde 7 kilo vermis. Bendee kullandiktan sonraa sonucu burda paylaşcaam. .

merhaba bayanlar, bundan 2 yıl öncesine kadar 50 kilo çıtıpıt bir kızdım. sofraya oturunca iki ekmeği tek başıma yerdim, herkesten ''senin bu yediklerin nereye gidiyor yaaa'' diye tepkiler alırdım, yani o kadar çok yerdim ama kilomda milim bile artış olmazdı... taa ki eşimle tanışana kadar. aşk hormonları mı depreştiriyor napıyorsa artık 1,5 yılda 15 kilo aldım. su içsem yaramaya başladı. diyet yapmaya kalkışıyorum fakat en fazla 5 saat sürüyordu, boğazımı tutamaz oldum :) çareyi zayıflama ürünlerinde aramaya başladım fakat fiyatları çok tuzluydu ve güven problemi de vadır tabi.. annemde bu dertten muzdarip bir bayan. bir gün yeni tanıştığı bir bayandan herbalife'ı duymuş, demiş ki zayıflatıyor çok işe yarıyor. annemde koşa koşa gidip almış tabi :) 2 kutu toz - çay - ve hap vardı paketin içinde (yanlış hatırlamıyorsam tabi), bir kutuyu bana verdi. 8 gün önce kullanmaya başladım, ama sadece tozunu kullanıyorum, günde 2 kez öğlen ve akşam.. fazlasıyla tok tutuyor. 24 saat boyunca yemeksiz durmamak için akşamları meyve yiyorum, onu bile yiyesim gelmiyor, fazla tok hissediyorum çünkü. herablife'ı su ile birlikte tüketmelisiniz, çok fazla susatıyor. suyla hiç aram yoktu, bu üründen sonra günde 2 litre su tüketmeye başladım. şu an ki sonuç: 8 gün = 3 kilo. birde ''hiç işe yaramadı dolandırıcılar'' yorumlarına tepki olarak bir açıklama yapmak istiyorum, 5 parmağın 5'i bir değildir, yani her bünye aynı olmayabilir. annem ve teyzem aynı anda kullanmaya başlamalarına rağmen annem gram kilo vermedi, fakat teyzem 6 kilo verdi. ürünü savunma veya suçlama amacında değilim, bende bu tür ürünlere güvenmeyen para tuzağı diye düşünen biriydim, annem o bir kutuyu bana vermeseydi, ben para verip almazdım. ama şu an iyiki vermiş diyorum..

Selamm bendee 1 buçuk aydır kullaniyorumm . İlk 4 günde 2 kilo hemen verdimm ama sonraa yavaş vermeye başladım çünküü arada kaçamak yaptim maalesef :) (davetler felan oluyordu) bugün dahil tam 5 kilo verdim . Gerçekten bünye ile de alakalı ama kaçamak yapmamış olsaam 7 kiloyu rahat verirdim. Halen devam ediyorumm gerçekten çok memnunum urunden ve tabikii danismanimdan. Hiç bir şekilde açlık hissi yok. Aşırı kilolu olanlar daha çabuk verebiliyorlar çünkü onların yağ oranları daha fazla olduğu için çabuk yakıyorlar. Ben 68 kilo ile başladım şuan 63 62 arasındayım. hedef 55 inşallah. .

X