merhaba bayanlar, bundan 2 yıl öncesine kadar 50 kilo çıtıpıt bir kızdım. sofraya oturunca iki ekmeği tek başıma yerdim, herkesten ''senin bu yediklerin nereye gidiyor yaaa'' diye tepkiler alırdım, yani o kadar çok yerdim ama kilomda milim bile artış olmazdı... taa ki eşimle tanışana kadar. aşk hormonları mı depreştiriyor napıyorsa artık 1,5 yılda 15 kilo aldım. su içsem yaramaya başladı. diyet yapmaya kalkışıyorum fakat en fazla 5 saat sürüyordu, boğazımı tutamaz oldum :) çareyi zayıflama ürünlerinde aramaya başladım fakat fiyatları çok tuzluydu ve güven problemi de vadır tabi.. annemde bu dertten muzdarip bir bayan. bir gün yeni tanıştığı bir bayandan herbalife'ı duymuş, demiş ki zayıflatıyor çok işe yarıyor. annemde koşa koşa gidip almış tabi :) 2 kutu toz - çay - ve hap vardı paketin içinde (yanlış hatırlamıyorsam tabi), bir kutuyu bana verdi. 8 gün önce kullanmaya başladım, ama sadece tozunu kullanıyorum, günde 2 kez öğlen ve akşam.. fazlasıyla tok tutuyor. 24 saat boyunca yemeksiz durmamak için akşamları meyve yiyorum, onu bile yiyesim gelmiyor, fazla tok hissediyorum çünkü. herablife'ı su ile birlikte tüketmelisiniz, çok fazla susatıyor. suyla hiç aram yoktu, bu üründen sonra günde 2 litre su tüketmeye başladım. şu an ki sonuç: 8 gün = 3 kilo. birde ''hiç işe yaramadı dolandırıcılar'' yorumlarına tepki olarak bir açıklama yapmak istiyorum, 5 parmağın 5'i bir değildir, yani her bünye aynı olmayabilir. annem ve teyzem aynı anda kullanmaya başlamalarına rağmen annem gram kilo vermedi, fakat teyzem 6 kilo verdi. ürünü savunma veya suçlama amacında değilim, bende bu tür ürünlere güvenmeyen para tuzağı diye düşünen biriydim, annem o bir kutuyu bana vermeseydi, ben para verip almazdım. ama şu an iyiki vermiş diyorum..