Herbalifeee

evet bende bunun için araştırma yapıyorum. kullanıp memnun kalan gerçekten zayıflayan arkadaşlar varmı aramızda ???

Ben pers gunu aldim urunleri 2 gunde fark edermi o kadar tartomi bozuk bilmiyorum 1 gun once 70.6 cikmistm dun ise 69.4 ciktm burdan paylasicam kullanan arkadaslarda varsa destek olabiliriz birbirimize.ozellikle emziren annelere cnku hala tereddutlym

Ben 3 yil falan once almistim 1 ayda 4-5 kilo vermistim sabah protein tozu ogle salata yada sebze yemekleri yiyordum aksam protein tozunu iciyordum arada kacamak yaptigimda oluyordu kesinlikle hamur isi almiyordum guzel incelmistim 4-5 kilo vermeme ragmen ama 3 ay once arkadasim aldi setini kiz resmen eridi halen daha devam ediyor :KK66:bende sordum sorusturdum hicbir zarari yok dediler :KK9:simdi diyet yapiyorum eger takilip veremezsem tekrar denebilirim :KK66:gerci ac kaliyorsun bundada diger taraftada tek fark enerji veriyor bu haplar:rolleyes:

Ben 3 gndur kullaniyorum zerre aclik hissetmiyorum aksine karnim surekli cok yemis gbi dolu ve emziriyorum sutumde azalmada yok yemekten once icilen cay kesinlikle istahi kesiyor insallah verdiim para bosuna gitmez brdan paylasicam pers gunu ölcum yapicam kullanan arkadaslari bekliyorum destek olalimmmm

Ben kullanıyorum bir ayda 10 kilo verdim ve tamamen yağlardan sıkılaşarak bitkisel olduğu için sağlıklı herbalife hayatımı değiştirdi

Ben 3 hafta denedim ve hic bir ise yaramadi ilk hafta 4 kilo verdim daha sonraki hafta 3 kilo geri almistim 3 hafta sonunda biraktim.ve bu arada aksatmadan ve tek bir kacamak yapmadan kullandim.suan kendim yedigimi ictigime dikkat ederek detoks sulari ve kurlerle 2 haftada 3 kilo verdim.daha saglikli hem param cebimde hem biraktiktan sonra alirim endisesi yok (ki tanidigim kullananlar 15 kilo verenlerde vardi 6 ayda hepsi daha fazlasini geri aldi) kullaniyosan birakmicaksin ama tabi bu mumkun degil sadece 1 ogun yemekle bence (!) 3 ogun saglikli yemek ve atistirmak daha saglikli.ayrica emziriyorm ve bebegim kullanmaya basladigimdan beri rahatsiz.en onemli etken buydu zaten birakmamda.cok gzel yemek yemesine ragmn basladigimdan beri ne yerse kusuyo.alma dusuncesi olanlara bende bi fikir....

Ben bana ne deniliyor sa aynen onu yapıyorum ve çok memnunum hergün tartıda kilo vermek ve vücut analizi nde yağlardan gittiğini görmek çok güzel bişey geri almaya gelince daha önceden sporla ve yediklerimi küçülterek 25 kilo verdim tekrar eski yeme alışkanlığima dönünce hepsini geri aldım ne yaparsanız yapın bırakınca eski yemek alışkanlınıza dönerseniz kilolar geri alınır.Herbalife bana nasıl dengeli yemem gerektiğini öğretti .Bu ürün Almanyada bebeklere gıda takviyesi olarak veriliyor bebeğinizin bu yüzden rahatsızlandığını zannetmiyorum .dokuz yaşında kızım var onada günde bir öğün içiriyorum

Evet 2 kutu shake ve 1 kutu caya 200 tl verdim.oda pazarlikla.ama baska kisilere sordgmda 180 e kadarda veren de oldu.urun iadesi oldugu halde kabul etmediler.neden c3kindiniz onuda anlamadim.bu zaten standart 1 aylik paket.danisman oldugunuz belli.

Evet 2 kutu shake ve 1 kutu caya 200 tl verdim.oda pazarlikla.ama baska kisilere sordgmda 180 e kadarda veren de oldu.urun iadesi oldugu halde kabul etmediler.neden c3kindiniz onuda anlamadim.bu zaten standart 1 aylik paket.danisman oldugunuz belli.
Canım bunların fiyatı sabittir herkes istediği fiyata veremez Size veren kişi ürünleri satan kişi eğer Cudi olarak bu işi yapıyorsa kuralları bilir kesinlikle bir lira ne inebilir ne çıkabilir bu duyulduğu zaman direk diskalifiye olur ve bir daha bu işi yapamaz

Canım bunların fiyatı sabittir herkes istediği fiyata veremez Size veren kişi ürünleri satan kişi eğer Cudi olarak bu işi yapıyorsa kuralları bilir kesinlikle bir lira ne inebilir ne çıkabilir bu duyulduğu zaman direk diskalifiye olur ve bir daha bu işi yapamaz
Artı olarak memnun kalmadığınız zaman bir ay içinde geri iade edebiliyorsunuz buna hakkınız var sizin aldığınız kişi yanlış anlamayın Size yalan söylemiş

Instagram uzerinden satan 5 kiside ayni seyi soyledi 240 paket fiyatimiz diyorlar ama biraz konusunca hop 200 cok kisiye sordm hepsi altina veremem sabit fiyat deyip sonradan indirim yapti.alacaklara onerim... iade flnda hikayebasta oyle deyip geri almiyorlar....

X