- 7 Mayıs 2017
- 2
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Rukiyegzgc
Arkadaşlar herbalife zayıflatıyor mu? Zararları var mı biliyrmusnuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zayıflatıyor bırakınca tekrar kilo alıyorsun ve sağlığın elden gidiyor bu yüzden benim yengem vefat etti 200 kg ile böbrek yetmezliği oluştuArkadaşlar herbalife zayıflatıyor mu? Zararları var mı biliyrmusnuz?
Bnde kullanmayı düşünüyrdum iyiki de kullanmamışım teşekkür ederim canımZayıflatıyor bırakınca tekrar kilo alıyorsun ve sağlığın elden gidiyor bu yüzden benim yengem vefat etti 200 kg ile böbrek yetmezliği oluştu
ben kullandım canım çayını aldım sadece pahalı ama yaa. bend e2 kilo kadar farkettirdi 3 haftada yani öyle aman aman bi faydası olmadı zayıflamaya ayrıca da o kadar para vermeye de gerek yok zaten bir çaya 70 lira verince otomatik olarak istahı kesiliyor insanın :)
Ben Karatay uyguluyorum canım..Birçok yere yazdım ama satıcıları yazdıklarımı çürütmeye çalıştı. Ev arkadaşım kullandı ve bıraktığı gibi dikkat etmesine rağmen eskisinden daha çok kilo aldı. Kullanmayın, kullandırmayın. Onun yerine Karatay la sağlıklı beslenme deneyin. Daha çok faydasını göreceksiniz.
Ne güzel. Başladığınız andan 1 ay sonra beslenmenizin ne kadar güzel ve sağlıklı olduğunu farkedeceksiniz.Ben Karatay uyguluyorum canım..
Yaklaşık 6 ay önce yapmıştım 1 ayda 5 kilo vermiştim .. şimdi tekrar başladım leslie zumba yapıyorum 1 ay olmadı 89 kgdum..Ne güzel. Başladığınız andan 1 ay sonra beslenmenizin ne kadar güzel ve sağlıklı olduğunu farkedeceksiniz.
Herbalife mı kullandınız?Ben 15 günde 2.5 kilo verdim.umarım böyle devam eder
evet hala kullanıyorum.Herbalife mı kullandınız?