- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- Konu Sahibi smallbutterfly
Arkadaslar 8 gun once herbalife urunlerini kullanmaya basladim ,kullanan arkadaslarla burda gidişati neler yaptiklarini sonuclari paylasabilirmisiniz,birbirimizi motive edelim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben kullanıyorum 1 ayım doldu hatta 1 hafta da geçti 6.300 kg gtti benden çok sevindim normalde çok zor veririm kilo tatilde de bozmamak rağmen gtti kilolar bnce başladıysanız devam edinArkadaslar dün itibari ile herbalife urunlerini kullanmaya basladim ,kullanan arkadaslarla burda gidişati neler yaptiklarini sonuclari paylasabilirmisiniz,birbirimizi motive edelim
Nasıl uyguluyorsunuz peki ben 2. Hafta vermiştim kilo:)) Ben düzenli kullanıyorum 8 gün oldu ,4 buçuk litre su da içiyorum harfiyen herşeye de uyuyorum asla kaçamakta yapmıyorum ama bugün tartıldım ilk defa kilo vereceğime 3 kg da almışım gözüküyor anlamadım moralman sıfırım şu an
Ne kadar zamanda verdi 20 kg imiHanımlar merhaba.
Kayınvalidem herbalife shake ve çayı ile 20 kilo verdi.
Sıkılmadan devam edebilen sonucunu mutlaka alıyor.
Sabahları çayını içip, sonra shake'ini içiyordu. Öğlen sağlam bi öğün akşam yine çay shake. Bu şekilde 103 kilodan 83e düştü. Arada kaçamakları oldu ama yürüyüş yaparak telafi etti.
3-3,5 aydaNe kadar zamanda verdi 20 kg imi
Cok iyi vermis masallah darisi benim basima3-3,5 ayda
Kısacası ek vitamin ve diyet. Bunu normaldede yapabilirsiniz...Sabah kalkinca en gec saat 9 da 2 kapak aloe vera 200 ml su,2 cay kasigi cay 450l ilik su,arkadindan 2 kasik dolusu shake ,11 bucukta ara ogun 2 yumurta yada ara ogun listesine yazan ne varsa onu tuketiyorum,ogle yemegi ekmek patates un mamulleri vs olmadan sebze salata corba yada izgara yada haslama,16:30 ara ogun genelde protein bar ,aksam en gec saat 19:00 da aloe vera cay shake ,tabi bunlarin yaninda 3 kere calcium hap ve 4 bucuk litre su kullaniyorum asla kacamak yapmiyorum yani kisaca harfi harfine uyguluyorum
Aslinda dogru söyluyosunuz ayni sekilde yediklerimize dikkat etsek su icsek zaten vericezKısacası ek vitamin ve diyet. Bunu normaldede yapabilirsiniz...
Bana cazip gelen yag yakici cay ve aloe vera isin acikcasiKısacası ek vitamin ve diyet. Bunu normaldede yapabilirsiniz...
Siz yağ depolamadiginiz zaman var olan yağdan zaten yakıyorsunuz. Buna ek birsey kullanmanıza gerek yokki. Yani onların istediği düzeni siz urunsuz yapsanız zaten herturlu gidecek yağ . Ben eğitimlerine toplantılarına herseylerine katıldım. Derinden biliyorum. Bana göre 1 numaralı para tuzağı.Bana cazip gelen yag yakici cay ve aloe vera isin acikcasi
merhaba kullaniyormusnz halaArkadaslar 8 gun once herbalife urunlerini kullanmaya basladim ,kullanan arkadaslarla burda gidişati neler yaptiklarini sonuclari paylasabilirmisiniz,birbirimizi motive edelim