Herbalife kullananlar

Konuyu yanlış yeremı açtım acaba
Neden boyle bir çözüm buldunuz bunun yerine diyet yapsaniz yakin çevremde yillar once kullanip suan mide basta olmak uzere bir cok sıkıntı yasayan var ve direk yuzu çöküyor insanin diyet yaparak gencleserek zayiflamayi deseniz keske

Neden boyle bir çözüm buldunuz bunun yerine diyet yapsaniz yakin çevremde yillar once kullanip suan mide basta olmak uzere bir cok sıkıntı yasayan var ve direk yuzu çöküyor insanin diyet yaparak gencleserek zayiflamayi deseniz keske
Keşke yapabilsem pkos luyum ve hazımsızlık yaşıyorum kilo vermek zor oluyor biraz bir ay kullanmayı düşünüyorum

Keşke yapabilsem pkos luyum ve hazımsızlık yaşıyorum kilo vermek zor oluyor biraz bir ay kullanmayı düşünüyorum
Bak zayıflama yarismalari gruplari var oraya gidebilorsin bende sıkıntı yasiyodum diyetisyene gittim 2 ayda 15 kilo verdim ona verecegin parayi diyetisyene gidebilirsin

Lütfen kullanıp kendinize, metabolizmanıza bunu yapmayın. Kullanan yakin çevremden 3 kişi var 3 de pişman yapmayın hiç ama hiç sağlıklı değil.

Benim bir arkadasimda polu ve tiroidleri yavaş çalışıyor o da diyetlerle aman aman kilo veremeyen biriydi ama Herbalife ile kilo verdi .
Bildiğim kadariyla öğün yerine yeniyor öğünlerde de 1 tabak yemek var ve kahvaltı serbest gibi bir şeydi...
Net hatırlamıyorum ben yapmadığım için kusura bakmayın .

Zararı var mı hiç bilmiyorum eğer yorumlarda ki gibi zararı olan bir şeyde kullanmayın tabi ki..
Sizi teşvik etmiş gibi olmayim

bende bugunden itibaren basladim
zaten surekli yapilmasi tavsiye edilmiyor ama denemekte fayda var
uc hafta sonra sonucu yazacam.

Arkadaslar gruplari acip devamini getirmiyorsunuz bende kullanmaya basladim deneyimlerimizi paylasip birbirimizi destekleyelim

Back
X