- 7 Kasım 2013
- 319
- 25
-
- Konu Sahibi Perizekaaaali
8 yıllık konuyu hortlattığınıza göre satıyorsunuz. Nerenin onayı olursa olsun sağlığa aşırı zararlı ürünler lütfen ama lütfen hanımlar uzak durun böyle şeylerden.. Biraz boğazı tutup hareket edince zaten zayıflıyor insan.ürünler sağlık bakanlığı değl tarım bakanlığı onaylı
Çünkü bunlar ilaç değil gıda
Toplantılarında kendilerini Koç ilan edenlerin hareketlerine ve kilosuna bakılınca ürünün ne olduğu ortaya çıkıyor aslında8 yıllık konuyu hortlattığınıza göre satıyorsunuz. Nerenin onayı olursa olsun sağlığa aşırı zararlı ürünler lütfen ama lütfen hanımlar uzak durun böyle şeylerden.. Biraz boğazı tutup hareket edince zaten zayıflıyor insan.
Arkadaşım kullandı, kullanmayı bıraktığı an verdiği kilonın 3 katını aldı.Merhaba arkadaslar 5.5aylık kızım var hamılelıkte 22kılo aldm 10kılo dogumda gıttı emzırme donemınde 6kılo gerı aldım gidisatım hıc ıyı degılhayatımda hıc 60 olmazken 80kılo oldum kızımı emzırıyorm ek gıdaya gecmedım daha hem onun anne sutu almasını ıstıyorm hem zayıflamak . Bı arkadasım herbalıfe onerdı emzıren annelerde kullanıyomus kızıma zararı olurmu kullanan anneler bılgı verırmısınız lutfen ? ! Cok hareketlıyım uyku bıle uyumuyorm ama kılolarımdan kurtulamıyorm hayatımda hıc kılo problemım olmadı sızler nasıl verdınız arkadaslar ? ( :'(
Hızla kilo vermem dönemde kulüplerine gitmiştim.Gördüklerime şok oldum.İnsanları resmen sömürüyorlar.Bir tek Shake ile başlayan olay bir sürü başka şeylerle devam ediyor.İşe yaraması için bunu da al diye diye bir sürü şey satıyorlar.Zaten Shake tok tutmuyor tek öğün yemiş gibi oluyorsun,tek öğün yerken her şekilde kilo veriliyor zatenReklamını yapanlar dışında ben daha hiç Herbalife la kilo veren duymadım, görmedim.
Benim eşim 12 kilo verdi herbalife ürünleri ile yaklaşık 9 aydır da aynı kiloda geri kilo almadı.. Ama beslenme koçumuz çok iyiydi sadece ürün kullanarak veremezdi yönlendirme gerekiyorReklamını yapanlar dışında ben daha hiç Herbalife la kilo veren duymadım, görmedim.
Benim eşim 12 kilo verdi herbalife ürünleri ile yaklaşık 9 aydır da aynı kiloda geri kilo almadı.. Ama beslenme koçumuz çok iyiydi sadece ürün kullanarak veremezdi yönlendirme gerekiyor
İyi de diyetisyen destekli bir diyet ve sporla zaten verilir kilo, özel sağlık durumları hariç. Bunun için ne olduğu belirsiz, bebek mamasından bozma şeylere para harcamaya gerek yok. Koca bir balon Herbalife. Saadet zinciri sonuçta, ne beklenir zatenBenim eşim 12 kilo verdi herbalife ürünleri ile yaklaşık 9 aydır da aynı kiloda geri kilo almadı.. Ama beslenme koçumuz çok iyiydi sadece ürün kullanarak veremezdi yönlendirme gerekiyor
Herbalife ürünleri ile tok kalarak kilo vermek mümkün bende 2 ayda 12 kilo verdim harika bir sonuç aldım kendi sonuçlarımı sizinle paylaşabilirim bence denemelisiniz 1 ayda hatta 1 haftada etkisini goruceksiniz isterseniz 546 722 0964 numaradan da bilgi alabilirsinizMerhaba arkadaslar 5.5aylık kızım var hamılelıkte 22kılo aldm 10kılo dogumda gıttı emzırme donemınde 6kılo gerı aldım gidisatım hıc ıyı degılhayatımda hıc 60 olmazken 80kılo oldum kızımı emzırıyorm ek gıdaya gecmedım daha hem onun anne sutu almasını ıstıyorm hem zayıflamak . Bı arkadasım herbalıfe onerdı emzıren annelerde kullanıyomus kızıma zararı olurmu kullanan anneler bılgı verırmısınız lutfen ? ! Cok hareketlıyım uyku bıle uyumuyorm ama kılolarımdan kurtulamıyorm hayatımda hıc kılo problemım olmadı sızler nasıl verdınız arkadaslar ? ( :'(
Benim eşim 12 kilo verdi herbalife ürünleri ile yaklaşık 9 aydır da aynı kiloda geri kilo almadı.. Ama beslenme koçumuz çok iyiydi sadece ürün kullanarak veremezdi yönlendirme gerekiy
Böyle yanlış ve dar düşüncelerinizi kendinize saklayın gerçekten ihtiyacı olup da kilo veremeyen diyetisyenlerin verilen diyet listelerine verilenler para değil çünkü birde garanti yok bugazindan kısıp verebilseydi zaten diyetisyene gerek kalmazdı vücut yağlanmayı atamadığı sürece diyetle atamassin bilinçsiz bir şekilde konuşmak ne kadar kolay geliyorİyi de diyetisyen destekli bir diyet ve sporla zaten verilir kilo, özel sağlık durumları hariç. Bunun için ne olduğu belirsiz, bebek mamasından bozma şeylere para harcamaya gerek yok. Koca bir balon Herbalife. Saadet zinciri sonuçta, ne beklenir zaten