Herbalife kullananlar bakabilirmi ??!!

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
Merhaba arkadaslar 5.5aylık kızım var hamılelıkte 22kılo aldm 10kılo dogumda gıttı emzırme donemınde 6kılo gerı aldım gidisatım hıc ıyı degıl :KK43: hayatımda hıc 60 olmazken 80kılo oldum :KK43: kızımı emzırıyorm ek gıdaya gecmedım daha hem onun anne sutu almasını ıstıyorm hem zayıflamak . Bı arkadasım herbalıfe onerdı emzıren annelerde kullanıyomus kızıma zararı olurmu kullanan anneler bılgı verırmısınız lutfen ? ! Cok hareketlıyım uyku bıle uyumuyorm ama kılolarımdan kurtulamıyorm hayatımda hıc kılo problemım olmadı sızler nasıl verdınız arkadaslar ? :KK43:( :'(

Sekerim, bu urunu ayrica bilmem ama bu zayiflatma urunlerinin hepsi sagliga zararli. Sutune gecerse cocuguna da zarar verir, buna gelinceye kadar kendi kalbine, bobreklerini dusun bence . Bu tip seylerden uzak dur derim, spor yap, zaten emziriyormussun mutlaka verirsin.

Birazcik iradeli ol, bu tip urunlere hic bulasma derim.

Bende çok duşundum kullanmak için. Bi kaç tane piranha' ya benzeyen satış temsilcisi üşüşmüştü üstüme. Sağlık bakanlığından onaylı dediler. E gösterin onay yazısını dedim okuyayım bi. Aylardır bekliyorum bi gönderemediler. Çevremde kullananların bağışıklık sistemini göçertti sürekli grip nezleye yakalandılar. Bi taneside zatürre olmuştu

bende aynı durumdayım 6 ayık bebeğim var doğumdan beri 4 kilo aldım:KK43: ve bu gece rüyama bile girdi arkadaşımı görüyorum rüyamda beni tanımıyor bende diyorum ortaokulda aynı sınıftaydık hatta aynı sırada oturuyorduk diyorum bana ben 80 doğumluyum 70 değil diyor halbuki bende 80 doğumluyum kilodan yaşlı görünüyormuşum sonra yanımda bir kız var yeni zayıflamış nasıl zayıfladın diye soruyorum yağlarımı aldırdım diyor ne kadara diyorum 15 bin diyor bende keşke çalışsaydım hemen kredi çeker yaptırırdım diyorum uyandım nasıl üzgündüm :KK43: böyle ürünleride doğru bulmuyorum ben dahiliyeye gittim insülin direncimi falan ölçtürdüm sonra diyete başlayacam dr. kontrlünde :KK43:

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır

bu kurala dayanarak konunuzu kapatıyorum.

ürünler sağlık bakanlığı değl tarım bakanlığı onaylı
Çünkü bunlar ilaç değil gıda
8 yıllık konuyu hortlattığınıza göre satıyorsunuz. Nerenin onayı olursa olsun sağlığa aşırı zararlı ürünler lütfen ama lütfen hanımlar uzak durun böyle şeylerden.. Biraz boğazı tutup hareket edince zaten zayıflıyor insan.

8 yıllık konuyu hortlattığınıza göre satıyorsunuz. Nerenin onayı olursa olsun sağlığa aşırı zararlı ürünler lütfen ama lütfen hanımlar uzak durun böyle şeylerden.. Biraz boğazı tutup hareket edince zaten zayıflıyor insan.
Toplantılarında kendilerini Koç ilan edenlerin hareketlerine ve kilosuna bakılınca ürünün ne olduğu ortaya çıkıyor aslında😂En üstte ki son model arabalarla gelip nasıl zengin olduğunu anlatıyor muhtemelen.Heee birde liderlik dersleri filan var 😂

Ekmeği ve şekeri kesen her insan kilo verir başka sağlık sorunu olmadıkça. Hem kalbinize de iyilik etmiş olursunuz. Siz yedikçe zayıflayayım istiyorsunuz fakat dünyanın hiçbir yerinde bu mümkün değil. Mümkün diyenler yalan söylüyorlar. Uyanık olun. Siz bu sağlıksız şeyleri tüketerek başkalarına para alt yapısı oluşturmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz. Bedeninize güvenin.

Merhaba arkadaslar 5.5aylık kızım var hamılelıkte 22kılo aldm 10kılo dogumda gıttı emzırme donemınde 6kılo gerı aldım gidisatım hıc ıyı degıl :KK43: hayatımda hıc 60 olmazken 80kılo oldum :KK43: kızımı emzırıyorm ek gıdaya gecmedım daha hem onun anne sutu almasını ıstıyorm hem zayıflamak . Bı arkadasım herbalıfe onerdı emzıren annelerde kullanıyomus kızıma zararı olurmu kullanan anneler bılgı verırmısınız lutfen ? ! Cok hareketlıyım uyku bıle uyumuyorm ama kılolarımdan kurtulamıyorm hayatımda hıc kılo problemım olmadı sızler nasıl verdınız arkadaslar ? :KK43:( :'(
Arkadaşım kullandı, kullanmayı bıraktığı an verdiği kilonın 3 katını aldı.

Reklamını yapanlar dışında ben daha hiç Herbalife la kilo veren duymadım, görmedim.
Hızla kilo vermem dönemde kulüplerine gitmiştim.Gördüklerime şok oldum.İnsanları resmen sömürüyorlar.Bir tek Shake ile başlayan olay bir sürü başka şeylerle devam ediyor.İşe yaraması için bunu da al diye diye bir sürü şey satıyorlar.Zaten Shake tok tutmuyor tek öğün yemiş gibi oluyorsun,tek öğün yerken her şekilde kilo veriliyor zaten

Benim eşim 12 kilo verdi herbalife ürünleri ile yaklaşık 9 aydır da aynı kiloda geri kilo almadı.. Ama beslenme koçumuz çok iyiydi sadece ürün kullanarak veremezdi yönlendirme gerekiyor
İyi de diyetisyen destekli bir diyet ve sporla zaten verilir kilo, özel sağlık durumları hariç. Bunun için ne olduğu belirsiz, bebek mamasından bozma şeylere para harcamaya gerek yok. Koca bir balon Herbalife. Saadet zinciri sonuçta, ne beklenir zaten😂😂

Herbalife ürünleri ile tok kalarak kilo vermek mümkün bende 2 ayda 12 kilo verdim harika bir sonuç aldım kendi sonuçlarımı sizinle paylaşabilirim bence denemelisiniz 1 ayda hatta 1 haftada etkisini goruceksiniz isterseniz 546 722 0964 numaradan da bilgi alabilirsiniz
Bu konularda danışmanlık hizmeti çok önemli ürünü internet ortamından almamak da çok önemli WhatsApp dan iletişime geçen internet satışlarından uzak durun
Bu numarayı normalden arayarak da bilgi alabilirsiniz ☺️

Benim eşim 12 kilo verdi herbalife ürünleri ile yaklaşık 9 aydır da aynı kiloda geri kilo almadı.. Ama beslenme koçumuz çok iyiydi sadece ürün kullanarak veremezdi yönlendirme gerekiy

İyi de diyetisyen destekli bir diyet ve sporla zaten verilir kilo, özel sağlık durumları hariç. Bunun için ne olduğu belirsiz, bebek mamasından bozma şeylere para harcamaya gerek yok. Koca bir balon Herbalife. Saadet zinciri sonuçta, ne beklenir zaten😂😂
Böyle yanlış ve dar düşüncelerinizi kendinize saklayın gerçekten ihtiyacı olup da kilo veremeyen diyetisyenlerin verilen diyet listelerine verilenler para değil çünkü birde garanti yok bugazindan kısıp verebilseydi zaten diyetisyene gerek kalmazdı vücut yağlanmayı atamadığı sürece diyetle atamassin bilinçsiz bir şekilde konuşmak ne kadar kolay geliyor

Ya yazdığınız mesajda bile mantık yok. Daha Türkçe bile yazamazken kalkıp da burada bana ahkam kesmek haddinize değil bence. Size açıklama yapmak bile içimden gelmedi. Size iyi satışlar Herbalifecı hanım.😂😂😂

X