Herbalife İle Kilo Veren Var mı?

vefavefa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
3
0
36
İstanbul
Arkadaşlar aylardır kilo vermeye çalışıyorum diyetisyen lahana kapsülü şimdide herbalife deniyorum ama gram gitmiyor,ciddi bir kabızlık sorunum var bunla b
rlikte aldğım kilolarla birlikte iştahım da açıldı sanırım bu defa gözüm doymuyor 3 yıl önce 56 kilo 165 boyda olan ben şimdi 91 kiloyum deliirmek üzereyim,lütfen deneyimlerinizle yardımcı olur musunuz?

ben 2 haftadır kullanıyorum ve 4 kilo verdim hatta bugün tartıldım ilk defa 2 hafta sonra bence herbalife işe yarıo ama işde çok olumsuz yorumlar okudum dinlemedim aldım napayım senin gibi bende herşeyi denedim diyetisyen bilmem ne diyeti hiçbiri bi işe yaramıo bence
bu arada bu konuyu kapatırlar sanırım herbalife ile konular yasakmış sanırım neden anlamıyorum

canım olumsuz yorumlara aldırış etme sakın . herbalife kullananların olumsuz yorumu 2 şekilde olur.

1. satıcıların uyanıklığından muzdarip olurlar, ki haklılar. çoğu insan para kazanmak uğruna çok dil dökerek zorla satmaya çalışırlar, kısacası umut tacirleridir.

2. herbalife ürünlerini kullananlar yeterince su içmezse böbreklerinden rahatsızlanırlar ve veryansın ederler.

baktığın zaman herbalife çok iyidir, kalorisi kısıtlanmış gıdadır.içinde protein, soya gibi önemli, vücudun alması gereken gıdalar bulunur. yalnızca herbalife ürünlerini kullandığın zaman bol miktarda su içmelisin ki böbreklerine yük binmesin. zaten bol miktarda su dediğimize bakarsan günde 2,5 - 3ltdir. bunu zaten herkes basbas söylüyor.

satıcıların uyanıklığına gelince, eğer böyle bi durumla karşılaşan varsa aranızda o satıcıyı herbalife ın etik departmanına şikayet edersiniz olur biter. genelleme yapmak çok yanlış.

ben de kısa zamanda herbalife ın ürünlerine başlıcam, çikolatalı shake'in stoklara gelmesini bekliyorum:)

valla ben satıcımdan çok memnunum ve sizin söylediğinin aynısını söyledi su su su zaten her diyette su diye bas bas bağırıyorlar bence herbalife çalışanlar için ideal bir seçim işyerinde şip şak hazırlıyı veriyorsun genelde işyerinde yemekler ağır oluyor onun için ideal ve çoğu kişi tadını hiç beğenmiyor bana vanilyalı pudding gibi geliyor mümkün olsa 3 öğün içecem:) ve bir önerim var bana satıcım tavsiye etti içine az bişey kakao kahve çilek veya muz koyup çirp dedi farklı tadlar elde edebilirsin dedi gerçektende güzel oluyormuş yani ölede deneyebilirsin ve hiç açlık hissetmiyorum yani benim gibi yemek yiyen birisi bunu diyor :)......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…