ben 2 haftadır kullanıyorum ve 4 kilo verdim hatta bugün tartıldım ilk defa 2 hafta sonra bence herbalife işe yarıo ama işde çok olumsuz yorumlar okudum dinlemedim aldım napayım senin gibi bende herşeyi denedim diyetisyen bilmem ne diyeti hiçbiri bi işe yaramıo bence
bu arada bu konuyu kapatırlar sanırım herbalife ile konular yasakmış sanırım neden anlamıyorum
canım olumsuz yorumlara aldırış etme sakın . herbalife kullananların olumsuz yorumu 2 şekilde olur.
1. satıcıların uyanıklığından muzdarip olurlar, ki haklılar. çoğu insan para kazanmak uğruna çok dil dökerek zorla satmaya çalışırlar, kısacası umut tacirleridir.
2. herbalife ürünlerini kullananlar yeterince su içmezse böbreklerinden rahatsızlanırlar ve veryansın ederler.
baktığın zaman herbalife çok iyidir, kalorisi kısıtlanmış gıdadır.içinde protein, soya gibi önemli, vücudun alması gereken gıdalar bulunur. yalnızca herbalife ürünlerini kullandığın zaman bol miktarda su içmelisin ki böbreklerine yük binmesin. zaten bol miktarda su dediğimize bakarsan günde 2,5 - 3ltdir. bunu zaten herkes basbas söylüyor.
satıcıların uyanıklığına gelince, eğer böyle bi durumla karşılaşan varsa aranızda o satıcıyı herbalife ın etik departmanına şikayet edersiniz olur biter. genelleme yapmak çok yanlış.
ben de kısa zamanda herbalife ın ürünlerine başlıcam, çikolatalı shake'in stoklara gelmesini bekliyorum:)