- 26 Nisan 2018
- 4
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi estetisyendlk
-
Evet vermek istiyorum ama bana sadece sabah kullan demişti akşam da başlamalıyım o zaman tşrkkür ederim siz kullandınız mı
Sizde durumlar nasıl acaba bende pazar günü başladım sonuç alabildiniz mi ?Merhababen herbalife başladım 3 gün oldu kahvaltı yerine önce vitamin hapını aleo vera içeceğiyle alıyorum sonra çayı sonra shake içiyorum ama bana yalnız sabah kullanmamı söledi aldgım kişi yeterli olcak mı acaba ? Ben 10 kilo vermek istiyorum düğünüm olcak bu şekilde zayıflayan oldu mu ?
2 kilo verdim ama akşamları kullanamafım çok dikkat edemedim yani nasıl gidiyor sizinSizde durumlar nasıl acaba bende pazar günü başladım sonuç alabildiniz mi ?
Şimdilik iyi gidiyor bende ödem attım sanırım 2 kilo verdim ramazan programına geçeceğim bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım shak midemi bulandırıyor beni zorluyor yani2 kilo verdim ama akşamları kullanamafım çok dikkat edemedim yani nasıl gidiyor sizin
Canim tatlandirabilirsin neli iciyorsun bilmiyorum ama tarcin, turk kahvesi sevdigin meyveler olabilir o sekilde dene birdeŞimdilik iyi gidiyor bende ödem attım sanırım 2 kilo verdim ramazan programına geçeceğim bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım shak midemi bulandırıyor beni zorluyor yani((
Türk kahvesi azda olsa içilir yapıyor :)) vanilyalı almıştım biran önce bitmesini istiyorum çikolatalı daha iyiymiş sanırımCanim tatlandirabilirsin neli iciyorsun bilmiyorum ama tarcin, turk kahvesi sevdigin meyveler olabilir o sekilde dene birde
Ben findikli denedim hic begenmedim damak zevki sanirim ablam bayildi ama tadina. Vanilyali guzel ama bir sure sonra ayni tad skmaya basladi icine tarcin, turk kahvesi koydum guzel oldu. Meyveli dene muzlu, cilekli guzel oluyor. hatta elinde cikolatali varsa cikolata ve vanilyayi karisitirip yapabilirsin onunda tadi guzelTürk kahvesi azda olsa içilir yapıyor :)) vanilyalı almıştım biran önce bitmesini istiyorum çikolatalı daha iyiymiş sanırım
Ne kadar sürede verdinizBende 6 kilo verdve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?