- Emoji Skoru
- 17.334
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi FallenAngel
- #1.721
Abla 55 okundu olarak işaretle. Toplam 105 adet okudum. eksik kalırsa alırım tekrar . Allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KUZUM 15 EKSİK KALDI OKURMUSUNAbla 55 okundu olarak işaretle. Toplam 105 adet okudum. eksik kalırsa alırım tekrar . Allah kabul etsin
KUZUM 15 EKSİK KALDI OKURMUSUN
BEN ÇOK YOĞUNUM BAKAMADIM MAZERETLİYİM YOKSA OKURDUM AHHH
RABBİM RAZI OLSUN
Rabbim kolaylik versin kardesine cnm. Yar ve Yardimcisi olsun insallah.Ömrü huzurlu sağlıklı olsun Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.Sen de ne güzel ablasin kardesine bu kadar dua edilmesine vesile oldun.Allah razi olsun kabul buyursun insallah.Okuyan ve okuyacak olan herkesten Allah razı olsun. Bugüne kadar hiç bu kadar çok kişi bizim için dua etmemişti, çok mutluyum![]()
Binlerce kez elhamdülillah rabbimize, dua etme isteği vermiş içimize.FallenAngel mazeretliyken okuyamadigim asagisaki iki arkadasima 35 er tane okudum.
23HALLEYS
24BEYAZ KURT
Rabbim dualarinizi kabul buyurur insallah arkadaşlarım...
Bugün de senin için 35 aldım cnm.Rabbim güzel kalbine göre versin insallah.
Allah razı olsun canım. Kardeşim de o kadar vefalı o kadar iyi bir insan ki, kendimi bıraktım ona üzülüyorumRabbim kolaylik versin kardesine cnm. Yar ve Yardimcisi olsun insallah.Ömrü huzurlu sağlıklı olsun Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.Sen de ne güzel ablasin kardesine bu kadar dua edilmesine vesile oldun.Allah razi olsun kabul buyursun insallah.
üzülme canim sen de.. imtihan dünyası iste. Rabbim hakkında hayirlar nasip eder insallah bundan sonra hiç üzüntü yasatmasin Rabbim. AminAllah razı olsun canım. Kardeşim de o kadar vefalı o kadar iyi bir insan ki, kendimi bıraktım ona üzülüyorum![]()
canım üzülme Rabbim karşılıksız bırakmaz benim de ablam anneme bakıyor ama ben kıskanıyorum onu bütün sevapları o kazanıyor diyeAllah razı olsun canım. Kardeşim de o kadar vefalı o kadar iyi bir insan ki, kendimi bıraktım ona üzülüyorum![]()
Ben de babamı sürekli yanıma çağırıyorum ama 10 gün durup kaçıyor. Ben ankara'da yaşayamam diyorcanım üzülme Rabbim karşılıksız bırakmaz benim de ablam anneme bakıyor ama ben kıskanıyorum onu bütün sevapları o kazanıyor diye![]()
aminn inşallah canım ne güzel en azından senin gibi kıymet bilen bi değeri var Rabbim inşallah onun da gönlüne göre versin. çok sevdiğim bi duadır rabbi yessir duasını sürekli oku canımBen de babamı sürekli yanıma çağırıyorum ama 10 gün durup kaçıyor. Ben ankara'da yaşayamam diyorbenim kardeşim daha çok genç canım. Garibim ütü bile yapamıyor da hafta sonları ben gidince yapıyorum. Evlenene kadar beraber yaşasınlar, ama evlenince kesinlikle babamı alacağım yanıma. İnşallah kardeşcim bir an önce hayırlı bir iş, iyi bir eş bulur
![]()