- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi FallenAngel
- #1.501
Bugünkü arkadaş için 35 okuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin kuzum tamam yazıyorum canım hemenFallenAngel canim yarin benim siram galiba. Bende Rabbimden hayirli saglikli imanli evlat istiyorum. Dili kuranli gonlu imanli varisler nasip etsin Rabbim. Bu sekilde yazar misin niyetimi. Allah razi olsun
rABBİM NİYETİNİZİ DUANIZI ,İSTEKLERİNİZİ KABUL ETSİN OKURKEN O ŞEKİL DUA EDİCEM.FallenAngel canim yarin benim siram galiba. Bende Rabbimden hayirli saglikli imanli evlat istiyorum. Dili kuranli gonlu imanli varisler nasip etsin Rabbim. Bu sekilde yazar misin niyetimi. Allah razi olsun
canım aldım 50 tanesini bilgin olsun rabbim dualarını kabul etsin..![]()
35 okudum rabbim kabul etsin
FallenAngel canım 35 tane okudum
duamı aldım.
sağol canım hayırlısıyla inşallah Allah razı olsunferaheymen
ariyana
yumiti
baronnes
BAŞKA varmı bilmiyorum
Rabiim size tez vakitte gebe kalmayı nasip etsin
hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Canimsinn yaa Allah razi olsunn kuzumm. Senin gonlun daha guzel Rabbim guzel gonlune gore versin bak duygulandirdin benicanim benim cok sagol
ne kadar hacet namazi kildiysam icimden hep seni gecirdim hala da geciriyorum kuzum.
Rabbim herseyi gonlunce versin insallah,sadik sabirli Allah dostu guzel insan![]()
amin kuzum tamam yazıyorum canım hemen
Allah razi olsun canlarim. Rabbim sizinde guzel gonlunuze gore versin insaAllahrABBİM NİYETİNİZİ DUANIZI ,İSTEKLERİNİZİ KABUL ETSİN OKURKEN O ŞEKİL DUA EDİCEM.
ben de varımmmferaheymen
ariyana
yumiti
baronnes
BAŞKA varmı bilmiyorum
Rabiim size tez vakitte gebe kalmayı nasip etsin
hayırlı haberlerinizi bekliyorum
oyyyyy dualarımda sende varsın artık kuzummmmben de varımmm![]()