- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.081
amin kuzum çok saolFallenAngel canım 35 tane okudum rabbim kabul etsin
DNZDERYA İÇİN - PAZARTESİ-08.02.2016
1tubatesbih (DUASI OKUNDU) (tüm liste için 35 adet okudu) 35
2gulbera (DUASI OKUNDU) 35
3 G guzbahar (DUASI OKUNDU) 35
4Nefs (DUASI OKUNDU)
5cimcimegfb (DUASI OKUNDU) (mazeretli)
6yumiti mazeretli (DUASI OKUNDU)
7 @-Mahperi- (DUASI OKUNDU)
8Cilekkokusu12345 (DUASI OKUNDU)
9Sealand (DUASI OKUNDU)
10vefa84 (DUASI OKUNDU) mazeretli
11genic (DUASI OKUNDU) (1hafta giremeyecek ama hergün okuyacak 35
12 Y yesil_zeytin_ mazeretli (DUASI OKUNDU)
13eilenn DUASI OKUNDU 0
14dnzderya (mazretli) 150
15Kakao ve Ben (mazretli) 50
16bulut776
17 @lilyumdelisi 70
18 @msgulerr 35
19 @Hazal 35
20elfce92 (maZeretli)
21ariyana 35
22feraheymen 35
23 @TugbaHamza 35
24 L LiLyaNa_ 35
25BEYAZ KURT 35
26FallenAngel 40
27 @Dombik (mazeretli)
28 M Mariamelikem
29tolin 35
30Ceylinimdeceylinim 50
31The Black
32Ausencia 35
TOPLAM 815
OKUNACAK 1000
KALAN 185
ben annem yoğun bakımdayken hep başında okudum; elimi başına koyarak. sayısız defa okudum. mevlid kandilinde vefat etti. yaşasaydı felç kalacakmış. biz herşeye razıydık ama annem çok hayat dolu hareketli biri olduğu için her gün ölecekti; bir kere öldü. korktuğum zamanlarda da okuyorum, çok iyi geliyor.bazen ruhum o kadar sıkılıyorki canım çıkıcak gibi oluyor o zaman hemen bu duayı okuyorum white nasıl rahatlıyorum yok böyle bişey.
geçen bir yerde okudum ama çok detay bakamadımben annem yoğun bakımdayken hep başında okudum; elimi başına koyarak. sayısız defa okudum. mevlid kandilinde vefat etti. yaşasaydı felç kalacakmış. biz herşeye razıydık ama annem çok hayat dolu hareketli biri olduğu için her gün ölecekti; bir kere öldü. korktuğum zamanlarda da okuyorum, çok iyi geliyor.
rabbim mekanını cennet eylesin kuzumben annem yoğun bakımdayken hep başında okudum; elimi başına koyarak. sayısız defa okudum. mevlid kandilinde vefat etti. yaşasaydı felç kalacakmış. biz herşeye razıydık ama annem çok hayat dolu hareketli biri olduğu için her gün ölecekti; bir kere öldü. korktuğum zamanlarda da okuyorum, çok iyi geliyor.
Ben her gün bir cüz okuyorum canım. ben eskiden ayda 8- 10 kitap okurdum. şimdi tek satır okuyamıyorum annem öldüğünden beri; sadece Kuran okuyabiliyorum. Çok bunalıyorum yoksa.geçen bir yerde okudum ama çok detay bakamadım
hergün kuran dinlemek bağışıklık sistemini güçlendiryormuş...daha ötesi varmı canım
en güzeli canım benımmmmBen her gün bir cüz okuyorum canım. ben eskiden ayda 8- 10 kitap okurdum. şimdi tek satır okuyamıyorum annem öldüğünden beri; sadece Kuran okuyabiliyorum. Çok bunalıyorum yoksa.
anemmm sıra banamı geldibugunki duamız kapanmıştır kızlar ... ama okunan olursa yinede listeye ekleyeceğim.
Allahın izni ile yarın sabahKakao ve Ben e geçiyoruz
evet bebemmmmmm yarın dualar senın için gelecek....rabbime şükür hamdanemmm sıra banamı geldiokuyacak olanlara şimdiden teşekkür ederim...
evet bebemmmmmm yarın dualar senın için gelecek....rabbime şükür hamd
artık mazeretli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?