- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
- Konu Sahibi FallenAngel
amin ecmain canim.ikitane 70 diye düşünmedim canım. ALLAH kabul etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin ecmain canim.ikitane 70 diye düşünmedim canım. ALLAH kabul etsin.
Allah razı olsun canım benimmmcanım vefam mazeretliyim ancak bugun yegenın için ya şafi çekeceğim 2000 adet
kurban olduğum yar ve yardımcınız olsun
Amin çok sağol inşallah geçecek Rabbim şifasını verecek güzel meleğimize...Y yesil_zeytin_ 70 okudum mazeretli arkadaslar için de okumaya çalışacağım yine.
vefa84 Rabbim sifa versin insallah hayirla atlatırsınız Rabbim guc kuvvet versin minik Yagiz a..
çok teşekkür ederim Allah razı olsun şifa olsun inşallahvefa84 mazeretliyim okuyamiyorum ama bu gece bol bol Ya Safi cekicem yegeninin niyetine.
Rabbim melege tez zamanda sifalar versin insallah,kuzum cok kucukmus![]()
yiğeniniz için dualar edeceğim şifa bulsun inşallah.çok teşekkür ederim Allah razı olsun şifa olsun inşallah![]()
Canim bu sayfada ben yokum bi yalniskik oldu galibaHasretim bebiko canım vefa için de 35 okumuştum yarından itibaren sanırım pazartesiye kadar okuyamayacağım mazeretliyim bitince mazeretliler yerine yine okumaya çalışırım
vefa84 canım Rabbim Şafi adıyla şifalar versin dualarımız yeğenin için
![]()
CANIM UNUTMUSUMSANA özel mesaj attım kuzum inşirrah duamıza katıl diye cevap gelmedi
dualarımız hepiniz iiçin
canım pardon hatları karıştırmışım:)Canim bu sayfada ben yokum bi yalniskik oldu galiba
KUZUM yağızım için 2000 tane ya şafi çektim