- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
- Konu Sahibi FallenAngel
-
Canim ben buğun okuyamadım dış gebelik geçirdiğimi yeni öğrendim psikolojim maf oldu lütfen anlayış gösterintubatesbih
Nefs
yumiti
@-Mahperi-
Sealand
@kanikey
Selenofil
feraheymen ( akşam okuyacak )
mucizem_2012
L LiLyaNa_
@Dombik
kızlar okudunuzmu bana acil bildirin
Canim ben buğun okuyamadım dış gebelik geçirdiğimi yeni öğrendim psikolojim maf oldu lütfen anlayış gösterin
Çok geçmiş olsun ben okurumCanim ben buğun okuyamadım dış gebelik geçirdiğimi yeni öğrendim psikolojim maf oldu lütfen anlayış gösterin
Canim istersen paylaşalım
Canim okuyamazsan eksik olursa söyle okuyum
Canim ben buğun okuyamadım dış gebelik geçirdiğimi yeni öğrendim psikolojim maf oldu lütfen anlayış gösterin
canim çok geçmis olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah..Canim ben buğun okuyamadım dış gebelik geçirdiğimi yeni öğrendim psikolojim maf oldu lütfen anlayış gösterin
RABBİM razı olsun can..
Rabbim razı olsun kuzum30 okudum abla
çok saol cnımmmm50 okudum
Maşallah supanAllah canım20 daha okuyorum 70 al canım
aldım bile canımmmmMerhaba bende katilmak istiyorum duaya olurmu
kuzum Rabbim sana Şafi ismiyle şifa nasip eylesin sen o hal,nde burayımı düşünoyrsunCanim ben buğun okuyamadım dış gebelik geçirdiğimi yeni öğrendim psikolojim maf oldu lütfen anlayış gösterin
Allah razı olsuın güzel yüreklim benımcok cok gecmis olsun,ben senin yerine okurum simdi canim.
Allah yardimcin olsun.
fallen alım varsa nolur benıde al lısteye
çok saol caımmmokudum canim
FallenAngel canım benim ben mazeretliyim artık
Yarın benim için okunacak.. Okuyan herkesten Rabbim razı olsun.
Duâm yüreğimde Rabbim duyuyor ve biliyor inşallah yine kabul eder.
agzına sağlık canımFallenAngel canim 30 adet insirah suresi okudum. Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?