- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #2.121
@FallenAngelokudum
35 okudum
ben varım canım inşallahhh.
BEBEĞİM DAHA AÇMADIM DUR HEMEN AÇAYIM :))))FallenAngel canım yeni duamızın konu başlığını bulamadım..nerde acaba?
seve seve okuruzzz canımmm benımmmArkadaşlar veFallenAngel allah razı olsun hepinizden sayenizde hem insirah ı ezberledim hem de ben hastanede yatarken hepiniz bana dua ettiniz ve ameliyatsiz dış gebelikten kurtuldum ve yine hepinizden bir ricam var acaba eşimin tayin zamanı ve doğu tayinimiz bir kere daha ben ve benim gibi eşinin tayini doğuya çıkacak yada doğuda olanlar için insirah süresini bir gün daha okuyabilir misiniz rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah bizlere
Bu dua zinciri sona erdi canım. Pazartesi günü Fallenangel'in açacağı konuya bakabilirsin; yeni bir dua zincirine başlayacağız.canım bende yazarmisin ben her gün okuyorum inşirah ve duha suresi
seninle birlikte bende dahil 3 kişiyiz hahahahaha :) başka katılan yokFallenAngel ben katılırım canım
Abla bana etiket gelmedi. Arkadaş listesinde gördüm. Okurum bende. Kusura bakma hiç bildirim gelmiyor niyeyse.kızlar inşirrah yapıyoruz...katılmak isteyen bana bildirsin canlar
@AKovser
@nesne
@Cilekkokusu12345
@abcde_123
@piskKo
@Denas14__
@Sealand
@kandilll
@rhbtmu
@cetingulsum
@Ausencia
@eflalim
@tulipa
@sernur3535
@TugbaHamza
olur gülüm olur. az bekleyelim. iyice darlandım. ne zamandır toplu dua etmiyorum.seninle birlikte bende dahil 3 kişiyiz hahahahaha :) başka katılan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?