- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #2.021
AMİN KUZUM YENİ DUAMIZDA VARMISIN ?35 okudum allah kabul etsin ınşallah
rabbim gönlünün muradını versin
çok menmun olurum
CANIM HERGÜN BİR ARKADAŞA dua okuyacağızFallenAngel çok teşekkür ederim canımcım, Allah razı olsun o kadar derleyip topluyorsun. Mesajına bilahare cevap vereceğim ama şu aralar çok yoğunum.
Sadece bana çok kısaca ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi müsait olan bir arkadaş? Hangi duaları kaçar adet okuyoruz?
TAMAM KUZUM SENİ DUAYA EKLİYORUMMMMMMFallenAngel Yenı Dua da bende olmak ıstıyorum İnşallah.Eklersen sevınırım.
Bırde benım ıcın Rıca etsem bır konu açabılır mısın ? Çok sevınırım yapabılırsen Yarın annemın doktor kontrolu var.. 3 sene önce idrar torbası alındı.ardından kemoterapi gördu.Çok zor gunlerdı...annem yaşamak dahi istemıyordu... Artık doktor kontrolunde 6 ayda bır...tahlıllerımızı yaptık emar da cekıldı yarın doktora gösterıcez.Allah rızası ıcın okuyabılenlerden 41 Fetih rica edıyorum...herkes 1 tane okuyabılse çok dua ederım hep size..Sonuc iyi cıksın inşallah Dua larınız vesılesıyle
Rabbim tüm hastalara şifa versın ınsallah
TAMAM KUZUM SENİ DUAYA EKLİYORUMMMMMM
ANNENE RABB,M ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA NASİP EYLESİN AYNI HASTALIK BABAMDA VAR.
KURBAN OLDUĞUM HAYIRLI SONUÇLAR VERSİN
ŞİMDİ BURDAN RİCA EDİCEM
FETİH SURESİNİ.....
OKUR BURDAKİ CANLAR....
bana özelden annenın gerçek ismini yaz kuzumAmin Canım Allah razı olsun.Size de çok gecmıs olsun.Allah ım babana da anneme de tüm hastalara da şifa versın ınsallah
Yok canim ya olamiycm hamilelik kötü geciyor biraz ara vermek istiyorum, , baska listelerde insallah olurumCilekkokusu12345 yeni listede varmısın balım
Tamam canımmmm benımYok canim ya olamiycm hamilelik kötü geciyor biraz ara vermek istiyorum, , baska listelerde insallah olurum
CANIM 35 EN FAZLAKac kisi olacak cnm liste kac gun surer ayrica gunde kac tane okunacak
Cok gecmis oldun cnm insallah bu aksam okumaya calisacagim rabbim anneme acil sifa versin sizlere bagislasinFallenAngel Yenı Dua da bende olmak ıstıyorum İnşallah.Eklersen sevınırım.
Bırde benım ıcın Rıca etsem bır konu açabılır mısın ? Çok sevınırım yapabılırsen Yarın annemın doktor kontrolu var.. 3 sene önce idrar torbası alındı.ardından kemoterapi gördu.Çok zor gunlerdı...annem yaşamak dahi istemıyordu... Artık doktor kontrolunde 6 ayda bır...tahlıllerımızı yaptık emar da cekıldı yarın doktora gösterıcez.Allah rızası ıcın okuyabılenlerden 41 Fetih rica edıyorum...herkes 1 tane okuyabılse çok dua ederım hep size..Sonuc iyi cıksın inşallah Dua larınız vesılesıyle
Rabbim tüm hastalara şifa versın ınsallah
ALLAH RAZI OLSUN KUZUMCok gecmis oldun cnm insallah bu aksam okumaya calisacagim rabbim anneme acil sifa versin sizlere bagislasin
Cok gecmis oldun cnm insallah bu aksam okumaya calisacagim rabbim anneme acil sifa versin sizlere bagislasin
ne mübarek bir annen varmış.kimlerden dua alıyor hamd olsunAmin Amin Aminn Allah razı olsun.Rabbim anneme de nerde hasta var ise hepsıne de şifa versın inşallah. Allah sizlere ailenıze sevdıklerınıze sağlık sıhhat versın gönlünüzde ne varsa versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?