Her zaman engelleyen ama bu sefer engellemeyen erkek sizce dogru mu dusunuyorum ?

Otursunlar analariyla yuvaları yikilir analarini tatmin etsinler

Adam beleşe sizden ayrılmış 2 çocukla istediği zaman gönlünüzü yapıp beraber de olur dörtgözle bekliyorsunuz
Şimdi çöpsüzz üzüm gibi plajlarda tiktokta çıtır kız avında...bekleyin kış gelince bi ara yoklar gönlünüzü yapar

bide tik tok açmış donuktu birsuru kız takip ediyor oraya işte plajda video vs atmış
beni aramasını ve ona 2 çift laf söyleyip önüme bakmayida istiyorum
Adam senden sonra sürünsün istiyorsun sana yalvarsın istiyorsun ama aslında kafanın içindeki susmayan seslerle sen sürünüyorsun. Adamın umrunda bile değilsin ki adam kim bilir günde kaç kadınla konuşuyor. Bence bu düşünceleri silip sizde önünüze bakın.

SImdi size soyle soyleyeyim. Siz bir an icin onun kahroldugunu dusunun evet o an icin uzuldu sanirsiniz ama o kahrolmak onun icin oyle kapilar acar onu oyle buyutur degistirir ki sizin mahvoldu sandiginiz adam aldigi dersle kendine mukemmel hayat kurar ve siz uzaktan bakip yine uzuldugunuzle kalirsiniz. Yani bu isler anlik duygularla anlik heveslerle olculemez. Siz yolunuza bakip kendi hayatinizi yasadiginiz surece onun ne yaptiginin nasil oldugunun ilahi adaletin vs ne onemi olacak? Sizin iciniz sogusa hayatiniz cok mu mukemmel olacak? Kendinize bu kotulugu yapmayin zaten yeterince vakit kaybetmissiniz bu kisiyle. Hala neden bu kotu zamanlari geleceginize tasiyorsunuz ki? Bence vaktinizi dolduracak bir seyler bulun bunlar hakikaten hep bosluktan.

Ay okadar haklisin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…