Her zaman engelleyen ama bu sefer engellemeyen erkek sizce dogru mu dusunuyorum ?

İyyy kavga eder etmez sosyal medyadan engelleyen eş mi? Ne kadar çiğ, olgunlaşmamış bir koca, midem bulandı. Bırak düşünmeyi, önüne bak allasen.
Yani ayrılınca engelliyor işte.. Bu sefer wp dan engellememis =) oda artık umursamıyorum demek herlde anlamadim .d

Boşanmışsınız.
Bitmiş.

Kendinizle ilgilenin. Çok boş vaktiniz olduğu için kim kimi engellemiş, kim ne yapmış ona sardırıyorsunuz. Adam şu an bekar, istediği kadar kadın takip eder, isterse sevişir. Sizi ilgilendirmez?
Siz de bekarsınız. Siz de hayatınıza, keyfinize, geleceğinize bakmak yerine adama kafayı takmışsınız.
Geçmişten kafanızı çıkarın, önünüze bakın derim.

Yani ayrılınca engelliyor işte.. Bu sefer wp dan engellememis =) oda artık umursamıyorum demek herlde anlamadim .d
Böyle saçma sapan şeyler dusunecegine, iyi bir koca olsaymis. Bırakın anasıyla yaşasın küçük beyinli. Saçma sapan çocukça işler yapıyor adama bak.

Niçin nafaka talep etmediniz.

Böyle saçma sapan şeyler dusunecegine, iyi bir koca olsaymis. Bırakın anasıyla yaşasın küçük beyinli. Saçma sapan çocukça işler yapıyor adama bak.
Ben bıraktım da beynim bırakmıyor. Takıntı oldu

Haklarimdan ileriye dönük vazgeçtim diye bir madde vardı.

Eskieşiniz bu şartla mı boşandı? En azından şimdi olmasa bile biri ki yıl içinde nafaka talep edin çocuklar için. Evet belki size nafaka vermezler ama çocuklara çıkar nafaka.

Eskieşiniz bu şartla mı boşandı? En azından şimdi olmasa bile biri ki yıl içinde nafaka talep edin çocuklar için. Evet belki size nafaka vermezler ama çocuklara çıkar nafaka.
Ben nafaka talep edersem velayet davası acarlar diye korkuyorum çocuklarım herseyden önemli

Ben nafaka talep edersem velayet davası acarlar diye korkuyorum çocuklarım herseyden önemli
Bir avukatla görüşün, anneden öyle kolay çocuk alınamıyor, mahkeme çoğu zaman anneyi önde tutuyor. Sizin çocuklarınızın rızkını plajlarda kadın kovalayarak harcıyor izin vermeyin buna.

Katip'e katılıyorum.

Size altınları vermemiş, e koca olarak zaten görevlerini yerine getirmemiş, babalık yok. Size de çocuklara da yazık bu durumda. Bence bir süre bekleyin, 6 ay ya da 1 sene sonra dava açın çocuklara nafaka için. Çocukları isteseler en azından görürlerdi, ihtiyaçlarına destek çıkarlardı. 1 sene boyunca arayıp sormadıkları durumda vermezler onlara çocukları.

Bir avukatla görüşün, anneden öyle kolay çocuk alınamıyor, mahkeme çoğu zaman anneyi önde tutuyor. Sizin çocuklarınızın rızkını plajlarda kadın kovalayarak harcıyor izin vermeyin buna.
Oda öyle bir karakter yoksunu.. buraya yazmam iyi oluyor böyle şeyleri duydukça biraz olsun kendimi rahatlatır iyiki kurtulmusum diyorum

Pedagog eşliğinde çocuklarla konuşuluyor, banka kayıtlarında falan da para verilmediği anlaşılır, şahitler dinlenir, maddi manevi bir faydasının olmadığına kanaat getirilirse çocuk mocuk verilmez sırf kadın nafaka istedi diye. Kadın gül gibi bakıyor da çocuklarına, kolay değil o iş öyle.

1 senedir beraber olduğumuz için, o suredede yurt dışında çalıştığı için her ay belli bir para yolluyordu bana. Ayrılalı 1 hafta oldu zaten ayrı olduğumuz süreçlerde maddi destek sağlamıyor cocuklara

Şimdi nerde çalışıyor?

İlişkiniz de toksik ve bencil olan taraf sizsiniz bence adamı rahat bırakın.

Pardon ne konuda bencilim acaba
Engellemis engellememis kısımları arasın iki çift laf edeyim olayları altı boş laflar boşamışsınız zaten en büyük ceza bu. Birisi kendini affettirmesini istiyorsa birinden oda barışmak istiyordur bastırdığı duygu her zaman budur içinden arada sadece çocuklara üzüldüm ben. İkiniz de olgunlaşmamışsınız. Verdiğiniz izlenim bu kırıcı yorum yapmıyorum.
Naparsa yapsın artık bekar bir adam sizin yapmanız gereken cocukların ihtiyaçlarını karşılamasını talep etmeniz sadece maddi değil manevi de daha çok kendinizi düşünüyorsunuz gibi geldi kusura bakmayın. Kesinlikle odak noktanız değişmeli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…