- 13 Temmuz 2022
- 371
- 213
- 33
- 29
- Konu Sahibi cehennet06
-
Yani ayrılınca engelliyor işte.. Bu sefer wp dan engellememis =) oda artık umursamıyorum demek herlde anlamadim .dİyyy kavga eder etmez sosyal medyadan engelleyen eş mi? Ne kadar çiğ, olgunlaşmamış bir koca, midem bulandı. Bırak düşünmeyi, önüne bak allasen.
Boşanmışsınız.Önceki konumdan bilirsiniz eşimden ayrıldım ( eski eşimden) daha öncede çok ayrılıp barıştık ama bu sefer beni sevmediğine ve bittiğine eminim zaten bitsinde.. ama süreç yeni olduğu için doğal olarak inişli çıkışlı duygularım Her neyse konu şu biz kavga edip ayrıldığımız da eski eşim ben evden çıkar çıkmaz beni instagram facebook wp vs heryerden engeller. Ailesi de öyle kayinvalifem yüzünden ayrılıyoruz zaten hep. Herneyse bu sefer ben onlari engellememe rağmen onlar beni engellememis. Yani artık seni engelleyecek kadar da umursamıyorum demek istemiş heraldekendime kızıyorum hala boş boş şeyler dusunuyosun diye ama beynime hakim olamıyorum.. ise girmek istiyorum annem ameliyat olacak fitiktan hastanede yatıyor şuan o ayağa kalkmadan isede giremem. Bilmiyorum böyle karakter yoksunu Bi adamın nesini düşünüyorum onu da anlamıyorum takıntı gibi bisey.. bide tik tok açmış donuktu birsuru kız takip ediyor oraya işte plajda video vs atmış. 1 hafta oldu geleli küçük kızım anneannesinden 1 kere babasını arayıp konustu. Ama babaları 1 kere bile aramadı çocukları mesela.. normalde annemin telefonunu falanda siler engellerlerdi oda duruyor. Bilmiyorum sizce ne yapmalıyım. Tek isteğim aslında kendi hayatıma odaklanmak kızlarımla mutlu olmak ama kafamda milyon düşünce geziyor. Sağlıksız bir düşünce belki ama beni aramasını ve ona 2 çift laf söyleyip önüme bakmayida istiyorum.. lütfen kırıcı olmadan yorum yapin
Böyle saçma sapan şeyler dusunecegine, iyi bir koca olsaymis. Bırakın anasıyla yaşasın küçük beyinli. Saçma sapan çocukça işler yapıyor adama bak.Yani ayrılınca engelliyor işte.. Bu sefer wp dan engellememis =) oda artık umursamıyorum demek herlde anlamadim .d
Hanfendi zaten nafaka vermiyor bosanirken hiç bisey talep etmemiştim. Ayrıldığımız zamanlarda cocuklara para da göndermiyor ben 2 cocugumada kendim bakiyorum. Zaten çalışıyordum 1 senedir beraber olduğumuz süreçte işten ayrilmistim boyle abuk subuk laf sokar gibi cümleler kurmayın bence bilmeden.
Çocuklar için her zaman nafaka davası açabilirsiniz, anlaşmalı boşanmış olmak bir şey ifade etmiyor.Anlaşmalı bosanma
Haklarimdan ileriye dönük vazgeçtim diye bir madde vardı.Çocuklar için her zaman nafaka davası açabilirsiniz, anlaşmalı boşanmış olmak bir şey ifade etmiyor.
Ben bıraktım da beynim bırakmıyor. Takıntı olduBöyle saçma sapan şeyler dusunecegine, iyi bir koca olsaymis. Bırakın anasıyla yaşasın küçük beyinli. Saçma sapan çocukça işler yapıyor adama bak.
Haklarimdan ileriye dönük vazgeçtim diye bir madde vardı.
Çocukların hakları sizinkinden ayrı görülür, o yüzden çocuk konusunda hiçbir geçerliliği yok o maddenin.Haklarimdan ileriye dönük vazgeçtim diye bir madde vardı.
Ben nafaka talep edersem velayet davası acarlar diye korkuyorum çocuklarım herseyden önemliEskieşiniz bu şartla mı boşandı? En azından şimdi olmasa bile biri ki yıl içinde nafaka talep edin çocuklar için. Evet belki size nafaka vermezler ama çocuklara çıkar nafaka.
Velayet davası açar diye korkuyorumÇocukların hakları sizinkinden ayrı görülür, o yüzden çocuk konusunda hiçbir geçerliliği yok o maddenin.
Bir avukatla görüşün, anneden öyle kolay çocuk alınamıyor, mahkeme çoğu zaman anneyi önde tutuyor. Sizin çocuklarınızın rızkını plajlarda kadın kovalayarak harcıyor izin vermeyin buna.Velayet davası açar diye korkuyorum
Ben nafaka talep edersem velayet davası acarlar diye korkuyorum çocuklarım herseyden önemli
Bir avukatla görüşün, anneden öyle kolay çocuk alınamıyor, mahkeme çoğu zaman anneyi önde tutuyor. Sizin çocuklarınızın rızkını plajlarda kadın kovalayarak harcıyor izin vermeyin buna.
Oda öyle bir karakter yoksunu.. buraya yazmam iyi oluyor böyle şeyleri duydukça biraz olsun kendimi rahatlatır iyiki kurtulmusum diyorumBir avukatla görüşün, anneden öyle kolay çocuk alınamıyor, mahkeme çoğu zaman anneyi önde tutuyor. Sizin çocuklarınızın rızkını plajlarda kadın kovalayarak harcıyor izin vermeyin buna.
Pedagog eşliğinde çocuklarla konuşuluyor, banka kayıtlarında falan da para verilmediği anlaşılır, şahitler dinlenir, maddi manevi bir faydasının olmadığına kanaat getirilirse çocuk mocuk verilmez sırf kadın nafaka istedi diye. Kadın gül gibi bakıyor da çocuklarına, kolay değil o iş öyle.Katip'e katılıyorum.
Size altınları vermemiş, e koca olarak zaten görevlerini yerine getirmemiş, babalık yok. Size de çocuklara da yazık bu durumda. Bence bir süre bekleyin, 6 ay ya da 1 sene sonra dava açın çocuklara nafaka için. Çocukları isteseler en azından görürlerdi, ihtiyaçlarına destek çıkarlardı. 1 sene boyunca arayıp sormadıkları durumda vermezler onlara çocukları.
1 senedir beraber olduğumuz için, o suredede yurt dışında çalıştığı için her ay belli bir para yolluyordu bana. Ayrılalı 1 hafta oldu zaten ayrı olduğumuz süreçlerde maddi destek sağlamıyor cocuklaraPedagog eşliğinde çocuklarla konuşuluyor, banka kayıtlarında falan da para verilmediği anlaşılır, şahitler dinlenir, maddi manevi bir faydasının olmadığına kanaat getirilirse çocuk mocuk verilmez sırf kadın nafaka istedi diye. Kadın gül gibi bakıyor da çocuklarına, kolay değil o iş öyle.
Şimdi nerde çalışıyor?1 senedir beraber olduğumuz için, o suredede yurt dışında çalıştığı için her ay belli bir para yolluyordu bana. Ayrılalı 1 hafta oldu zaten ayrı olduğumuz süreçlerde maddi destek sağlamıyor cocuklara
Pardon ne konuda bencilim acabaİlişkiniz de toksik ve bencil olan taraf sizsiniz bence adamı rahat bırakın.
Engellemis engellememis kısımları arasın iki çift laf edeyim olayları altı boş laflar boşamışsınız zaten en büyük ceza bu. Birisi kendini affettirmesini istiyorsa birinden oda barışmak istiyordur bastırdığı duygu her zaman budur içinden arada sadece çocuklara üzüldüm ben. İkiniz de olgunlaşmamışsınız. Verdiğiniz izlenim bu kırıcı yorum yapmıyorum.Pardon ne konuda bencilim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?