• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her zaman engelleyen ama bu sefer engellemeyen erkek sizce dogru mu dusunuyorum ?

cehennet06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
371
213
33
29
Önceki konumdan bilirsiniz eşimden ayrıldım ( eski eşimden) daha öncede çok ayrılıp barıştık ama bu sefer beni sevmediğine ve bittiğine eminim zaten bitsinde.. ama süreç yeni olduğu için doğal olarak inişli çıkışlı duygularım Her neyse konu şu biz kavga edip ayrıldığımız da eski eşim ben evden çıkar çıkmaz beni instagram facebook wp vs heryerden engeller. Ailesi de öyle kayinvalifem yüzünden ayrılıyoruz zaten hep. Herneyse bu sefer ben onlari engellememe rağmen onlar beni engellememis. Yani artık seni engelleyecek kadar da umursamıyorum demek istemiş heralde :D kendime kızıyorum hala boş boş şeyler dusunuyosun diye ama beynime hakim olamıyorum.. ise girmek istiyorum annem ameliyat olacak fitiktan hastanede yatıyor şuan o ayağa kalkmadan isede giremem. Bilmiyorum böyle karakter yoksunu Bi adamın nesini düşünüyorum onu da anlamıyorum takıntı gibi bisey.. bide tik tok açmış donuktu birsuru kız takip ediyor oraya işte plajda video vs atmış. 1 hafta oldu geleli küçük kızım anneannesinden 1 kere babasını arayıp konustu. Ama babaları 1 kere bile aramadı çocukları mesela.. normalde annemin telefonunu falanda siler engellerlerdi oda duruyor. Bilmiyorum sizce ne yapmalıyım. Tek isteğim aslında kendi hayatıma odaklanmak kızlarımla mutlu olmak ama kafamda milyon düşünce geziyor. Sağlıksız bir düşünce belki ama beni aramasını ve ona 2 çift laf söyleyip önüme bakmayida istiyorum.. lütfen kırıcı olmadan yorum yapin

Önceki konumdan bilirsiniz eşimden ayrıldım ( eski eşimden) daha öncede çok ayrılıp barıştık ama bu sefer beni sevmediğine ve bittiğine eminim zaten bitsinde.. ama süreç yeni olduğu için doğal olarak inişli çıkışlı duygularım Her neyse konu şu biz kavga edip ayrıldığımız da eski eşim ben evden çıkar çıkmaz beni instagram facebook wp vs heryerden engeller. Ailesi de öyle kayinvalifem yüzünden ayrılıyoruz zaten hep. Herneyse bu sefer ben onlari engellememe rağmen onlar beni engellememis. Yani artık seni engelleyecek kadar da umursamıyorum demek istemiş heralde :KK70: kendime kızıyorum hala boş boş şeyler dusunuyosun diye ama beynime hakim olamıyorum.. ise girmek istiyorum annem ameliyat olacak fitiktan hastanede yatıyor şuan o ayağa kalkmadan isede giremem. Bilmiyorum böyle karakter yoksunu Bi adamın nesini düşünüyorum onu da anlamıyorum takıntı gibi bisey.. bide tik tok açmış donuktu birsuru kız takip ediyor oraya işte plajda video vs atmış. 1 hafta oldu geleli küçük kızım anneannesinden 1 kere babasını arayıp konustu. Ama babaları 1 kere bile aramadı çocukları mesela.. normalde annemin telefonunu falanda siler engellerlerdi oda duruyor. Bilmiyorum sizce ne yapmalıyım. Tek isteğim aslında kendi hayatıma odaklanmak kızlarımla mutlu olmak ama kafamda milyon düşünce geziyor. Sağlıksız bir düşünce belki ama beni aramasını ve ona 2 çift laf söyleyip önüme bakmayida istiyorum.. lütfen kırıcı olmadan yorum yapin

Niye evi sürekli her kavgada bırakıp gidiyon? O evin eşyasını alan, temizliğinini düzenini sağlayan bu küçük beyinli herif mi yoksa sen mi? Hem de iki küçük çocukla evden çıkıp çıkıp gidiyon geri dönüyon? Ne gerek var, bence annenle beraber sizin eve yerleşin kocan evden gitsin.

Niye evi sürekli her kavgada bırakıp gidiyon? O evin eşyasını alan, temizliğinini düzenini sağlayan bu küçük beyinli herif mi yoksa sen mi? Hem de iki küçük çocukla evden çıkıp çıkıp gidiyon geri dönüyon? Ne gerek var, bence annenle beraber sizin eve yerleşin kocan evden gitsin.
Kayinvalidemle yaşadığım için olabilir

Onceki konularinızi bilmiyorum okumadim. Bu konunuz ozelinde siz aslinda icten ice onun pisman olup size yalvarmasini yani kirilgan egonuzun tatmin olmasini istiyorsunuz. Gercek isteginiz yolunuza bakmak olsaydi bakardiniz. Bu kadar git gel engelleme vs.nin oldugu bir evliligin de kurtarilmasi icin anca uzman destegi gerekir ki bunun icin de iki tarafin da istekli olmasi gerekir. Once kendinize karsi durust olun, istediginiz gibi sevip sevilecek olsaydiniz coktan olurdu. Bu saatten sonra size yalvarsa ayaklariniza kapansa sizce degisecek mi gercekten bu kisi? Eger degismeyecegini icten ice bilip de inkar ediyorsaniz kendinizle yuzlesin ve onu takibe ayirdiginiz vakti cocuklariniza ve kendinize ve annenize filan ayirin. En kisa zamanda da bir ise girmenin yolunu bulun.

boşanmış kadın ayol😅

Onceki konularinızi bilmiyorum okumadim. Bu konunuz ozelinde siz aslinda icten ice onun pisman olup size yalvarmasini yani kirilgan egonuzun tatmin olmasini istiyorsunuz. Gercek isteginiz yolunuza bakmak olsaydi bakardiniz. Bu kadar git gel engelleme vs.nin oldugu bir evliligin de kurtarilmasi icin anca uzman destegi gerekir ki bunun icin de iki tarafin da istekli olmasi gerekir. Once kendinize karsi durust olun, istediginiz gibi sevip sevilecek olsaydiniz coktan olurdu. Bu saatten sonra size yalvarsa ayaklariniza kapansa sizce degisecek mi gercekten bu kisi? Eger degismeyecegini icten ice bilip de inkar ediyorsaniz kendinizle yuzlesin ve onu takibe ayirdiginiz vakti cocuklariniza ve kendinize ve annenize filan ayirin. En kisa zamanda da bir ise girmenin yolunu bulun.
Ben bu insanin asla değişmeyeceğini çok iyi biliyorum 8 senelik bir evlilik 15 yaşından beri olan beraberlik ne yazikki aliskanlik halini alıyor ve takıntı oluyor. Ona verdiğim okadar emek fedakarlık bunları hazmedemedigim icin ebet yalvarmasini istiyorum ve hayatıma birseyleri icimde yarim bırakarak değilde hakettigini buldu diyetek bakmak istiyorum. Bu düşüncenin sağlıklı olduğunu savunmuyorum ama acı çekenin ben degil o olduğunu görerek içim rahatlaticam 8 senedir cektiklerimin karşılığı olsun istiyorum. S

Aaaaa o zaman bence boş bırakmasın adamı. Şimdi iki küçük çocuk var, bu adam yenisini bulursa paralı çocuklarıma yedirmez nafaka vermez.
Hanfendi zaten nafaka vermiyor bosanirken hiç bisey talep etmemiştim. Ayrıldığımız zamanlarda cocuklara para da göndermiyor ben 2 cocugumada kendim bakiyorum. Zaten çalışıyordum 1 senedir beraber olduğumuz süreçte işten ayrilmistim boyle abuk subuk laf sokar gibi cümleler kurmayın bence bilmeden.

Cadı kaynanalar, kimseye hayırları yok.

KUzum bence boşansan bile bu kocanı arada bir yokla, bu hayırsız adam başka kadın bulurda çocukları unutur.
Hatirladigi yok zaten unutabilir kendi tercihi ben çocuklarıma bakiyorum. Vicdanı ile kendi arasında

Boşanmış bitmiş sadece çocuklarınızın babası gözüyle bakın adama. Çocuklarınız için muhattap olun. İmalı konuşmayın konuşurken de. Her zaman netlik iyidir

Hanfendi zaten nafaka vermiyor bosanirken hiç bisey talep etmemiştim. Ayrıldığımız zamanlarda cocuklara para da göndermiyor ben 2 cocugumada kendim bakiyorum. Zaten çalışıyordum 1 senedir beraber olduğumuz süreçte işten ayrilmistim boyle abuk subuk laf sokar gibi cümleler kurmayın bence bilmeden.

Hayır laf sokmuyorum. Siz nasıl annesiyseniz o da babası, maddi manevi sorumluluklarını yerine getirsin. Çocuklar zaten sizinle kalıyor, maddi manevi tüm yükü üzerinizde, e bir zahmet çocuklara iyi kötü maddi destek olsun. Bu adamın kazandığı keyfine harcadığı her kuruşta çocuklarının hakkı var.

Boşanmış bitmiş sadece çocuklarınızın babası gözüyle bakın adama. Çocuklarınız için muhattap olun. İmalı konuşmayın konuşurken de. Her zaman netlik iyidir
Konuşmuyoruz. Gorusmuyoruz. 1 kere 3 yaşındaki kızım konuşmak istedi anneannesinden aradık konuştu onun dışında babasi cocuklari aramadi zaten. Arasana annemi arar yani biz konuşmuyoruz

Hayır laf sokmuyorum. Siz nasıl annesiyseniz o da babası, maddi manevi sorumluluklarını yerine getirsin. Çocuklar zaten sizinle kalıyor, maddi manevi tüm yükü üzerinizde, e bir zahmet çocuklara iyi kötü maddi destek olsun. Bu adamın kazandığı keyfine harcadığı her kuruşta çocuklarının hakkı var.
Öyle ama hiçbir zaman ayrıyken cocuklara bir destegi olmadi olacaginida sanmiyorum dediğim gibi 1 haftadır aramadı bile

Konuşmuyoruz. Gorusmuyoruz. 1 kere 3 yaşındaki kızım konuşmak istedi anneannesinden aradık konuştu onun dışında babasi cocuklari aramadi zaten. Arasana annemi arar yani biz konuşmuyoruz
Sizin de mecburen seviyeli bir şekilde konuşmanız lazım ki çocuklar için sağlıklı bir iletişim olması lazım. İki tarafında yaptığı doğru değil. Siz ayrıldınız çocuklar ayrılmadı.

İyyy kavga eder etmez sosyal medyadan engelleyen eş mi? Ne kadar çiğ, olgunlaşmamış bir koca, midem bulandı. Bırak düşünmeyi, önüne bak allasen.

Sizin de mecburen seviyeli bir şekilde konuşmanız lazım ki çocuklar için sağlıklı bir iletişim olması lazım. İki tarafında yaptığı doğru değil. Siz ayrıldınız çocuklar ayrılmadı.
Evet ne yazikki bu mümkün olmuyor

Back