• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yerimde varlar :(((( göbek dahil!

girlwhoneedssuggest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
11
0
1
İstanbul
Benim her yerimde tüylerim var. Malum tatile gideceğiz 3 hafta sonra ve bikini almaya yüzüm yok çünkü belimde aşırı kıllanma var. Yıllardır mayo giyerek bunu kapatıyordum ama artık bir yeter dedirtti. Ama ağdaya yüzüm yetmio çünkü her ay yaptırmak istemiyorum. Yardımcı olursanız aşırı sevinirim.
Siz bu istenmeyen tüyler için ne yapıyorsunuz?

vala bende aynı dertten muzdaribim nolcak bilmiyorum :( ,belimde, totomda ,göbeğimde de var ,,,
kolumu bacağımı ağdayla yaptırıyorum,
ama diğer yerlere utanırım .
bikiniyi de eldivenle en az 1.5 saat uğrasarak alıyorum .
tek önerim sık sık aldırman yada alman o tüyleri...

Benim her yerimde tüylerim var. Malum tatile gideceğiz 3 hafta sonra ve bikini almaya yüzüm yok çünkü belimde aşırı kıllanma var. Yıllardır mayo giyerek bunu kapatıyordum ama artık bir yeter dedirtti. Ama ağdaya yüzüm yetmio çünkü her ay yaptırmak istemiyorum. Yardımcı olursanız aşırı sevinirim.

lazer yaptır canım en azından kalıcı çözüm olur

sarartabilirsin veya cildin çok hassas değilse sir ile aldırabilirsin. ama göbek ve beldeki tüyler genelde incedir, sirle alınınca kalınlaşıp daha belli olabiliyorlar, bunu da göz önüne almak lazım.

aşırı kıllanma var demişsin. hormonal bir rahatsızlığın da belirtisi olabilir bu. bir doktora görünüp (kadın hastalıkları / endokrinoloji) bu konuda önce bir emin olmanı öneririm.

canım bende aynı şekildeyim. bu aşırı tüylenme erkeklik hormonunun aşırı salgılanmasından oluşuyor. şimdi tatili bir şekilde geçir. ama dönünce doktora git kadın doğum, endokrin yada hiç olmadı dahiliyede aşırı tüylenme sorunun olduğunu söyleyip tahlil yaptır. hormon düzeyin yüksek çıkarsa hapla tedavi ediliyor. tedavi olunca mevcut tüylerin kendiliğinden dökülmüyor onları herhangi bir yöntemle kökünden alıyosun ve normal düzeyde az çıkmaya başlıyorlar. eğer hormonlarda sorun varsa lazer epilasyon yaptırsan bile gene çıkarlar. lazer epilasyon haricindede hiç ama hiç bir yöntem tüyleri azaltmaz zaten. düşünsene vücudumuzun biryeri yara olunca oradaki hücreler daha hızlı bölünür yara çabucak iyileşir. tüleri alıncada benzer olay gerçekleşiyor kıl kökleri hızla onları yeniden oluşturuyor. ben bebek emzirdiğim için o hormon ilaçlarını kullanamıyorum. emzirme işi bitince soluğu doktorda alacağım.

Back