-
- Konu Sahibi lazanyasever
İncelttikten sonra ara verirsek mi tekrar kalınlaşıp geri geliyor yoksa düzenli kullanmamak yeterli bi durum mu? Arkadaşım da geri geldi tüp bebek tedavisinden sonra dedi. Kararsızım alıp almama konusunda.Kuzum ipl bunlar uyutma sistemi yani. Komple bitme gibi vaat etmiyor. Ne braun ne de philips. Benim de doğumdan sonra hiç gitmemişim gibi oldu. Başa sardım. Bir daha bu cihazı aldım işte… ilk 2 ay her hafta, bir daha 2 haftada bir, bir daha ayda bir, sonra 3 ayda bir , 6 ayda bir gibi seyrederek gidiyor. Hiçbir zaman bitme vaat etmiyor yani. Geç çıkartıyor, seyreltiyor. İnceltiyor
Düzenli kullanmak gerek diye biliyorum kuzum. Ben de yeni başladım denebilir. O kadar deneyimlemedim henuzİncelttikten sonra ara verirsek mi tekrar kalınlaşıp geri geliyor yoksa düzenli kullanmamak yeterli bi durum mu? Arkadaşım da geri geldi tüp bebek tedavisinden sonra dedi. Kararsızım alıp almama konusunda.
Yaşın da etkisi vardır mutlaka ama ellerimde lekeler oldu koluma lazer yapıldıktan sonra. Bu aletle olur mu diye de korkuyorum lekelenme. Lekeye müsait cildim.Düzenli kullanmak gerek diye biliyorum kuzum. Ben de yeni başladım denebilir. O kadar deneyimlemedim henuzkuzum gelir cunku hormonal değişiklik var. Ben öncesinde lazer epilasyon merkezlerinde neredeyse 0 lamıştım. Hiç çıkmıyordu neredeyse diyebilirim. Hamilelikle bende de tekrar çıkmaya başladı. Hormonal değişiklik olduğunda hepsinde çıkıyor malesef… ama hamilelik öncesinde epilasyon merkezi yerine bu cihazı almış olsaydım daha iyi olacaktı bana. Aynı cihazı hem gebelik öncesinde, hem gebelik sonrasında kullanabilecektim. Ama şimdi bir cihaz parası doğumdan önce, bir cihaz parası da doğumdan sonra vermiş oldum… ki ben bitirene kadar da birkaç merkeze gitmiş, 3 ayrı yerden epilasyon paketi bitirmiş biriyim. Çok daha ciddi rakamlar cıkıyor baktığında… etki olarak sadece bikininin alt kısımlarında “ kararma varsa” braun çok etkili değil onu söyleyebilirim