Her yerim ağrıyor

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.221
133
Sabah kalktığımda parmaklarım şişmiş oluyor ve zor kıpırdatıyorum ağrıyo. Dizimi büküp yer sofrasında yiyorum mesela kalkamıyorum yaşlılar gibi çok ağrıyo dizim. Bacaklarım belim kolum her yerim ağrıyor. Özellikle sabahları kalkarken evin içinde hareket ederken çok zorlanmaya başladım. 3 ay önce erken doğum yaptım sezaryen ama onun etkisi çoktan geçmiş olmalıydı. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

d3 lerinize baktirin banada boyle oldu
sabah yataktan kalkip.yurumeye calisirken ayak kemiklerim kirilacak saniyordum agridan
birde tiroitlerinize baktirin

Geçmiş olsun.
B12, D vitaminleri, Demir ve kansızlık var mı diye kan testlerinizi yaptırın mutlaka.

Hamileyken tiroidim normak düzeydeydi.
benim de ne hamilelikte ne oncesinde tiroitle hic bir sikintim olmadi dogumdan sonra hormonlar duzelmeye calisirken problem cikarabiliyorlar
hic dogurmamis olsaniz bile tiroitleriniz bir gun bozulabilir bunun dogumla alakasi yok yani

hamileyim vitamin demir d3 kullandigim halde hepsi dusmus cok yorgunum ve agrilarim vardi dvit i yukseltince 3 gunde azaldi agrilarim
aile hekimine git b12 d vit dahil komple tahlil iste kesin eksigin vardir

Kilolu musunuz acaba? Benim kuzenim epey kilolu ve onda da aynı şikayetler oldu. Hatta kalktığı zaman elleri ayakları kitleniyordu şişlikten. Tüm tahlilleri yapıldı, hiçbir şey çıkmadı. Doktor kilo vermesini tavsiye etti. Siz de ihmal etmeden doktora giderseniz rahata erersiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…